IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Машкост!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Машкост!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:01
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Ако ме одбие..... ќе ја силувам.

A ako sama saka da ti dade ke ja odbies???? збунетостплазењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Која мене ќе ми даде сама....не постои таква.

Postoi, postoi голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка............ nekoja negde плазењенамигнување......
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:19
Абе јас ваков... никаков......која ќе ми даде....нема таква никаде.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 19:19
Originally posted by IQ IQ напиша:

MAZ e onoj koj moze da izdrzi dooolgo so EDNA zena, a ne nekoj sho se onaduva so sekoja suknja

Ааа... ова тенка работа...
Жена да одбие ... може...
Ама маж...
Не сум чул...
Ама ја не сум од овде па...збунетост
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2008 во 01:47
ja sum i chula i videla, pa ne se site zivotinji

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
rabani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2008
Поени: 490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rabani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2008 во 23:24

Originally posted by rabani rabani напиша:

ami ako e nekoja kopitarka ne mi stanuva na zeni koi ne mi se privlechni nema vrska ni so ego ni so mashkost, ni so sueta, ni so drugi zeni ako nema hemija , nema sex

Toa drzi voda, ama ako nekoja top zenska ti se nafrluva a ti veke si vo vrska nema da ja odbies neli????трепкање

toa zavisi od duhovnosta na individuata
od principite
do pred nekolku godini ne bi ja odbil
deneska bi ja odbil, bidejki monotonijata e moj princip
chovek ne e samo sexualno bitie, ami e i duhovno
inaku sum izneveruval vo zivotot, duri mozi i da se kazi deka sum ziveel i vo razvrat, ama steknav dovolno spoznanie za da imam svoi principi
a i znaesh kako ti e :
TOA SHTO GO SEEV, TOA I GO ZNEEV
ZNACHI MASHKOSTA NE E NI GORDOST, NI SUETA, NI EGOIZAM(IAKO E PRISUTNA), MASHKOSTA E PRINCIPILNOST,SAMOSPOZNANIE I DUHOVNOST, I SE RAZBIRA I SEXUALNOST ISTOVREMENO
PROBLEMOT E VO TOA SHTO ZENITE KOI EDNASH BILE IZNEVERENI , NE VERUVAAT POVEKE VO MASHKOSTA KAKO PRINCIPIELNOST, TUKU POVEKETO ZENI GI SMEETAAT MAZITE ZA RAZVRATNI SUSHTESTVA
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2008 во 23:30
Nikogas ne gi satavam site vo ist kos...samo smetam deka principielnite stanuvaat vid vo izumiranje голема%20насмевка

Изменето од Lady Blue - 12.Октомври.2008 во 23:30
Кон врв
rabani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2008
Поени: 490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rabani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 00:21

Nikogas ne gi satavam site vo ist kos...samo smetam deka principielnite stanuvaat vid vo izumiranje голема%20насмевка

MACHE
CHOVEK NE SE RAGA SO PRINCIPI
GI STEKNUVA VO ZIVCOTOT
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 11:05
Koga dosla do toa mene da mi se nudi ili e ocajna ili e bolna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 18:53
Originally posted by rabani rabani напиша:

MACHE
CHOVEK NE SE RAGA SO PRINCIPI
GI STEKNUVA VO ZIVCOTOT

Mace...tesko ucat, brzo zaboravaat плазењеголема%20насмевка
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 19:14
Машкост е да ги плескаш тие што сакаш, да ги откачуваш тие што не ти праат мерак...а на крај на денот пак сите девојки добри зборови да збора за тебе.бубачка
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 19:19
Kvantitet i iskustvo pridonesuva nekoj stepen na kvalitet , no sepak ne meram maskost vo broj na stuki...
Кон врв
panche_i Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panche_i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 13:56
bi ja prifatil no stvarno ako vredi da e zgodna i ubava i so vzaemna diskrecija
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 10:04
Toa e iskrena i prirodna sostojba. Sekoj sto ke odbie treba da bide strelan, starite rekle : - Da si baras kako lepce sto se bara 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 01:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Toa e iskrena i prirodna sostojba. Sekoj sto ke odbie treba da bide strelan, starite rekle : - Da si baras kako lepce sto se bara 

A jas velam barate preku leb pogaca......... плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.