|
Доказ-Македонците потомци на Античките Македонци |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se pali tolku asparuh junior,ovie se istrazuvanje nikoj sto ne gi smeta za seriozni bash.Nemozi vo bugarija da nema ni 1% od turskite narodi,ti se molam,znaci ne se ni zemeni vo predvid drugite zaednici zato nemozes da racunas 10 od 8 milioni.A da se prekrstite Makedonija ste dobredojdeni vo sekoj moment,ama za toa treba da se obedinime. Dali Sofija,Skopje,Ohrid,Bitola koj ke bidi glaven grad ne me interesira.Pa koga ke go zemime Egejot i Solun moze da bide :) Ama mnogu prost i ciganski narod ste drugite nemakedonci,i nas pokraj vas ke ni izlezi loso ime. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блгарчете се славјани
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој овде си ги сфатил работите како што му одговараат а не како што игенеа тврди. Игенеа не вели дека 30% од Македонците се наследници на античките Македонци, туку дека тој ген кај Македонците е толку застапен. Е сега еден вработен во игенеа одговори дека во планинските места Македонците имаат дури и 90 или 100% гени од античките Македонци.
Значи Да бе, немој да бараташ со непроверени податоци па после да кажуваш дека вие имате повеќе Македонци и друго, туку разбери ги податоците до крај, а не тука да шириш разни дезинформации. Поздрав |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма алекс ни одговара и да има 1 000 000 Македонци у Бугарија така само се докажува потурченоста нивна - уствари туркомонголизираноста
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека не ни одговара, ама Буги мене ме нервира тоа што на податоците им прават вратоломни комбинации и испаѓа тука дека игенеа не знае што податоци дала ама некој друг демек знае па шири глупости. Значи како си ги вртат работите..ццццц.
Поздрав и добра ноќ брате. |
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
то видно кой дел од Егеска, Вардарска и Пиринска Македония е наречен на планина наште македонци ем са повеке ем са 100%ви |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имате ли вие Македонци бе,ајде ОМО кампања - имало Македонци у Бугарија
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако осторижно си ми jа прочитал дедудктивната анлиза базирана на швейцарските генетски изтражуваниjа требе да ти е jасно каде какво има
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми треба анализа јас одамна кажав дека Македонци има во Бугарија и дека повекето од Македонците се ТуркоМонголизирани бидејки со Кубрат и неговата фамилија немаат ништо заедничко,дури никогаш не биле ни муслимани
|
|
Блаже Ристевски
Група Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Айде сега, сакаш да кажеш дека Кубрат бил муслиманин?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не Кубрат ама дел од неговите синови ја прифатиле муслиманската вера
|
|
Блаже Ристевски
Група Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доказ молим. Линк плийз.
|
|
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште една генетска мапа: |
|
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аjде и од мене една:
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |