IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Повторно вооружени терористи на косовска граница
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Повторно вооружени терористи на косовска граница

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
Автор
Порака
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:24
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Ne im e dovolno sto dobija drzava na poklon pa uste i od Makedonija sakat da zakacat.
 znaci taa drzava ja dobile na poklon,spored tebe...a kazi mi ti mene kako makedonija gi dobila tie teritorii u 2001 (so potpisuvanjeto na dogovorot pomegju togasnata Srbija&Montenegro i R.M.)...togasnata demarkacija bese namerno napravena na takov nacin...srbija namerno ostavila takva "hot area",se razbira so pomos na nivnite vekovni "braka",za porano ili podocna da ja koristi za destabilizacija na regionot...komu mu odgovara taa destabilizacija?
se razbira-na srbite...  
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:25
Да сигурно и србите со трактори ги уриваа камењата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:26
makedonija namesto da gi resava tie problemi i da se trgne od istata linija na koja se naogja zaedno so srbija taa uste poveke si frla benzina na oganot,bez da razmisluva deka mozebi samata ke gori od toj ogan 

Изменето од nema sto - 08.Октомври.2008 во 13:27
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:27
Нема што, знаеме како Косово стана дрѓава, ако воопшто и може да се каже дека е држава, ја добија баш така на ПОКЛОН!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:28
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

makedonija namesto da gi resava tie problemi i da se trgne od istata linija na koja se naogja zaedno so srbija taa uste poveke si frla benzina na oganot,bez da razmisluva deka mozebi samata ke gori od toj ogan 

Ти ова нешто ни претиш?!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:28
Originally posted by moira moira напиша:

Нема што, знаеме како Косово стана дрѓава, ако воопшто и може да се каже дека е држава, ја добија баш така на ПОКЛОН!
od koj ja dobivme na poklon,spored tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:29

se obiduvam da vi kazam sto tocno moze da se sluci ako igrate so ogan
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:29
Ехеееј уште се прави наудрен
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:30

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Ne im e dovolno sto dobija drzava na poklon pa uste i od Makedonija sakat da zakacat.

znaci taa drzava ja dobile na poklon,spored tebe...a kazi mi ti mene kako makedonija gi dobila tie teritorii u 2001 (so potpisuvanjeto na dogovorot pomegju togasnata Srbija&Montenegro i R.M.)...togasnata demarkacija bese namerno napravena na takov nacin...srbija namerno ostavila takva "hot area",se razbira so pomos na nivnite vekovni "braka",za porano ili podocna da ja koristi za destabilizacija na regionot...komu mu odgovara taa destabilizacija?

se razbira-na srbite...  

Таа граница е договорена со планот на Ахтисари , според кој план и го добивте Косово.Границата ја одбележуваа Косовските и Македонските стручни екипи и нормално еден куп странски набљудувачи.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:30
Па еве македонците ја завршија демаркацијата за која што кукавте вие а сега па ги рушите камењата.Одлучетесе еднаш што сакате!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:31
kineski zid ....... смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:31
od nekoj aspekt imas pravo...krivi za ovaa sostojba se kosovskite politicari...premnogu popustija...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 14:04

...не, ние немаме навики да си играме со оган...ние го гасиме огнот...знаеме и тоа...веруј ми...
Кон врв
Ahmeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ahmeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 14:08

...не, ние немаме навики да си играме со оган...ние го гасиме огнот...знаеме и тоа...веруј ми...

Ama ako igras so ognot,mojs i da se iznenadis.
Zaradi toa ne e preporaclivo da se igra so ognot...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,078 секунди.