![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 349350351352353 2116> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
potpolno te razbiram...
na to ce Bora Corba:
prosao sam davno cmakanje u parku
drzanje za ruke lezanje na travi ne prodajem zvezde ni sarene vaze suvise me toga suvise me toga zviznulo po glavi |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
site se fatile za penkalo
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Lele,Citiranja
i toa od nikoj drug tuku od Djaki
![]() ![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Zdr Marija
kako si mila???????
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...jas sega go ostaviv penkaloto
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
kolku keca napisa denes ?
![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
... jas kec nemam napishano vo mojot zivot... niti mislam da pisham...jas sum pozitivec
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() Pozz,kako si mi denes??
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
valence ...jas sum mamamd... a i mamicka... so edno m... srugata mammicka e so dve mm...znaci pozdravot mi e upaten mene
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Mamamd na tebe mislev
iako mi e mnogu dolgo da te pisuvam mamamd
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
pri bidejki mammad denes e nervozna, neraspolozena, ke vi kazam eden vic (a mozebi i dva) pa ako go procita mammad, mozebi ke se nasmee i "
"ke ja spusti topkata" direktorkata nejzina ne e nepismena tuku e semiliterat - toa bi mu doslo nepismena po nasinski
razovaraat dvjaca policajci
- kupiv cetka za WC
- I?
- sepak polesno e so hartija
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
aj uste eden:
dve zeni vagjaat kompir, ednata fakja dva pokrupni krompira i i veli na drugata:
- e vakvi mu se madinjata na maz mi
- tolku golemi?, prasuva drugata
- ne mori... vaka prljavi mu se
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ... abe elajte da ve gushnam ![]() |
|||
![]() |
|||
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
||
kissssssssss i golem pozdravvvv
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 349350351352353 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |