IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 349350351352353 2116>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 10:37
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... shtom pocnavte so bacuvanje ...jas si odam...nadminata faza...голема%20насмевка

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
бакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж

za vo vojska mozebi si stara
ama ... голема%20насмевка

...koj spomna stara... rekov deka taa faza odamna e nadminata... toe vo pubertet...posle... se odi na naredno nivo...голема%20насмевка...povisokoнамигнување

potpolno te razbiram...
na to ce Bora Corba:

prosao sam davno cmakanje u parku
drzanje za ruke
lezanje na travi
ne prodajem zvezde ni sarene vaze
suvise me toga
suvise me toga
zviznulo po glavi
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 10:38
Originally posted by la fille la fille напиша:

A be site se fativte za rabota?изненадување

site se fatile za penkalo

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 10:48
Lele,Citiranja
i toa od nikoj drug tuku od Djakiизненадувањеголема%20насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 10:49
Zdr Marija
kako si mila???????големо%20гушкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 11:45
...jas sega go ostaviv penkalotoголема%20насмевка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 11:46
kolku keca napisa denes ? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 11:49
... jas kec nemam napishano vo mojot zivot... niti mislam da pisham...jas sum pozitivecголема%20насмевка...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 11:51
големо%20гушкањеPozitivna mama
Pozz,kako si mi denes??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 11:53
valence ...jas sum mamamd... a i mamicka... so edno m... srugata mammicka e so dve mm...znaci pozdravot mi e upaten meneголема%20насмевка... spolajti...malku razdrmano... imam edna nepismena direktorka koja uspea da mi go upropasti denot...ama i jas nejze shto i dadov po kapata... mislam deka i ja upropastiv celata nedela...лутина
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:10
Mamamd na tebe mislev
iako mi e mnogu dolgo da te pisuvam mamamd
голема%20насмевкаti si na Fenix...neli,za tebe se odnesuvaat moite pozdravcinja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:10
pri bidejki mammad denes e nervozna, neraspolozena, ke vi kazam eden vic (a mozebi i dva) pa ako go procita mammad, mozebi ke se nasmee i "
"ke ja spusti topkata" direktorkata nejzina ne e nepismena tuku e semiliterat - toa bi mu doslo nepismena po nasinski

razovaraat dvjaca policajci
- kupiv cetka za WC
- I?
- sepak polesno e so hartija
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:12
aj uste eden:

dve zeni vagjaat kompir, ednata fakja dva pokrupni krompira i i veli na drugata:
- e vakvi mu se madinjata na maz mi
- tolku golemi?, prasuva drugata
- ne mori... vaka prljavi mu se  

s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:23
газење%20од%20смеењеme gjithe zemer ju falenderojmeголемо%20гушкање...ama epten od srceee... ona eto go zaboraviv kade beshe...vo nervozataголема%20насмевка...
... abe elajte da ve gushnamголемо%20гушкање i dvajcata...

Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:37
kissssssssss i golem pozdravvvvголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 349350351352353 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.