|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 15301531153215331534 1869> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Well, I am fine, just fine...and what about you...? ...are you OK...? ...znam deka skroz te nema...zatoa i me interesira kaj si... ...e od kaj znaesh deka nema da me interesira... |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum dobar...malku bolen dodusha, ama aj ke projde (mnogu gaden period e, site isponastinati). i to...
od kade znam deka nema da te interesira? pa, tuka ima eden podforum so taa tematika, a ti ne pokazuvash nikakov interes tamu... kako i da e, mene mi e interesno - definitivno moe pole na interes, plus polno lugje so koi moze da ragovaram i normalno, ucham stvari. i shlag na torta...kreiram themes za sonyericsson |
|
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо Добар ден stars како сте?
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...униформата ке мора да ја соблечеш...тука сме сите пацифисти...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama pacifisti
daj ni pushka moira pa ke vidush kolku sme pacifisti |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...тука на темава само со эборови може да се гаѓаме...со пушки на друга тема...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto prajsh ti madam?
kako si denes,da ne te zadira nekoj da pocnam da mavam |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја ниту мислам со пушки ниту со зборови, па цивилизирани луѓе сме фала богу!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а униформа не соблакам,ми забрани командантот
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...добра сум...на пауэа...
...ти како си...? ...эа мавање, ако се раэмавам јас...уфффф, страшно ке биде... ...а эа командатнтица сеуште важи она эа униформата... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako be samo malku soblecija uniformata,da vidime shto se skriva pod nea...malku samo da zirneme
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno moira,eve vtora smena pocnav sega i se turka kolku shto se moze ponapred i pobrzo
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......milaaaa
...uffffff ..dobro emislev site treba pred vrata da se soblekuvame
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
панцир |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 15301531153215331534 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |