![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 2116> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() na nasiot vecen FENIX
OBVRSKITE ne ti dozvoluvaat da ne posetuvas??
ok e ,i nie ne te zaboravame
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... dobro dojde nazad domakjinke od nasha generacija... alijas... dobra domakjinke... ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Pomala e domakjinkata...
ne e Vasa generacija..
Tuku e moja..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a ti sto sakas da kazes Val ? deka jas i mammamd sme od generacijata zaboravljeni ?
![]() Изменето од miroslav_g8 - 07.Октомври.2008 во 14:33 |
||
![]() |
||
|
Ne,ne
ama Vie ste pogolemki,malku de
![]() nisto licno...
ama nie sme pomalecki..so Domakjinka,Miki...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
добар ден ...генерации....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kako si Lili?
Dobredojde ...
sto ima novo??/
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од mamamd - 07.Октомври.2008 во 14:42 |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
добро сум Вал, сеа се прибирам во канцеларија ![]() мамамд, апсолутно си во право ![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
e vo toj slucaj , kje e opleska sigurno
![]() |
||
![]() |
||
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
|
EEEE VAL FALA TI ZA KOMPLIMENTOT
PA NAVISTINA SME SI POMALECKI I POMLADICKI ![]() |
||
![]() |
||
|
ti tuka rabotis ?
![]() |
||
![]() |
||
|
мене Вал не ме откажувај, јас сакам да бидам мудрец.... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |