|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 212> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm sorry for blaming you
For everything, i just couldnt do and I've hurt myself by hurting you Christina Aguilera-Hurt |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Kiss the rain
Whenever you need me Kiss the rain Whenever I'm gone, too long. If your lips Feel lonely and thirsty Kiss the rain And wait for the dawn. Keep in mind We're under the same sky And the nights As empty for me, as for you If ya feel You can't wait till morinin' Kiss the rain Kiss the rain Kiss the rain... ...Billie Myers - Kiss The Rain... Изменето од moira - 05.Октомври.2008 во 03:38 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го молам ноќва небото
да ми те врати до твојто срце студено поздрав да испрати......... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo dilema sum, dali so srce ili um
So sto da odlucam... |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOLBA STAVENA NA RAZMATRANJE
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo dilema sum, dali so srce ili um So sto da odlucam... odluci za BOOM BOOM BOOM |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vlahinja a ti srbijanac
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ma boli me uvo za sve...
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Radetski marsh
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во борба, во борба, во бооооорба
Македонски народе, народе |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ја ја у животу имам све,имам нај нај нај најбоље за другове зато дај дај дај музику да пратиме- Београдски Синдикат
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hej jos samo ovu noc mi daj
ne tre*am vise hej i bice dovoljno za kraj... Kerber Jos samo ovu Noc |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборови јасни, кристално чисти
за љубовта кога се вистина Зборови тивки, тивки, но гласни Со причина Бог направил тишина |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |