|
ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕ |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е дете,мајка ти изгледа наместо да те воспита,се онадела со комшијата.Ако ако,само ми е криво што ти е татко некој невоспитан комшија од твоето село и се што ти мене ми напиша му го правел на сестра ти и мајка ти и ти си го доживеал тоа како траума од детството.
Затоа и не треба да ти замерам само да те упатам на лечење во некоја невропсихијатриска болница. Затоа и ти излезе невоспитан,некултурен сељак од балканов,па поради такви корупки и опиноци од тебе не можиме да живееме како цел нормален и културен и цивилизиран свет. Ми е жал за тебе. f**k OFF Изменето од trnar - 06.Октомври.2008 во 22:48 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aуууу уште еден со проблеми од дома
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova " dete " nisto cudno da ti e tatko ...
Изменето од moira - 07.Октомври.2008 во 13:13 |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Палестинец - 06.Октомври.2008 во 23:38 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе култузин
|
|
arschloch
Нов член Регистриран: 04.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЛКУ СМЕ, ТОЛКУ СМЕ... ТОКМУ СМЕ...
а вие попусто надевајте се дека ако влеземе во еу, ќе се подобри нешто во Македонија... погледнете за пример бугарија... Богатите ќе бидат уште побогати, а сиромавите уште посиромашни... обичниот народ нема ништо да добие, а европа ќе можете да ја посетувате само ако имате доволно пари, или мислите дека европа само вас ве чека и да ви даде работа... |
|
Повторно сме помалубројни и повторно за инат ќе победиме. НИКОЈ не може да се спротистави на еуфорични МАКЕДОНЦИ, посебно не кога се ОБЕДИНЕТИ...
|
|
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(Точно.
Ние сеуште работиме за 100 тина Еура. Ама ај ти дајми рецепт,визија,формула како Македонија,како Македонецот ќе има солиден стандрад,слобода за патување без визи,можност за купување на стан,автомобил,во услови на изолација и не интегрираност. Како замислуваш изолираната Македонија да оди напред. Од што ќе живееме од камења и од патриотизам. Е дете,ако бевме способни досега и ќе успеевме. Значи кажи ми тајната на успехот ,како да работиме за плата не од 100 туку од 1500 евра. Денес дете, во светот воопшто не е битно кој си и што си. Ако живееш и работиш во Хонк Конг или во Њу Јорк,мислиш некој ќе падне на газ оти ти си Македонец. Тоа се вика космополтизам. Да си Македонец, битно е само пред кооперација. Потаму од пред кооперација,е потаму, си имаат бугарско државјанство. И мислиш ако е СЕВЕРНА Македонја-без двојна формула,јас ќе бидам помалку македонец од тебе.) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Која изолација бе Кој ќе не изолира за тоа што сме горд народ Тоа со изолацијата да си го пикнете в газ и ти и Бранко и Заев и Макрадули и Мансиевски и останатите како вас. Премногу сте прозирни и народот одамна ве прочита. А за тоа дека на никој во светот не му е битно што е си се заебал гадно. Постои еден убав македонски збор а кој очигледно ти не го знаеш...ДОСТОИНСТВО. Ако си толку космополитски настроен еве ти ја Бугарија вади си пасош и оди кај сакаш. А рецепти, за тоа како чесно да заработиш повеќе од 100 евра месечно во МК, има многу ама очигледно вие од старото друштво освен за арамилак и лижење мадиња не знаете. Не од што не сакате да научите и знаете, туку од толку што фи фаќа кефалото. Изменето од Blue Magic - 06.Октомври.2008 во 22:56 |
|
arschloch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овој убав ден докажавме дека постоиме, и ќе постоиме за инат на сите кои не негираат... какво чувство е кога чичкото со велосипедот кој поминуваше ни подели јаболки, иако се виде дека е сиромав, кога МАЈКАТА со детето (околу десет годишно) застана и детето држеше транспарент, кога полицајците поминувајќи се поздравија со мене и ми рекоа дека не поддржуваат, кога шоферите трубеа во знак на поддршка, кога градинарот од пред собрание навиваше за нас... СИТЕ ТИЕ БЕА МАКЕДОНЦИ... а не партиски полтрони...
|
|
Повторно сме помалубројни и повторно за инат ќе победиме. НИКОЈ не може да се спротистави на еуфорични МАКЕДОНЦИ, посебно не кога се ОБЕДИНЕТИ...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ти е јако. Вистински Македонци. Само се прашувам ТИ, во кои се ставаш!!!!????? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
arschloch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум најобичен човек со сите мани и доблести, и не сакам да се ставам меѓу вистинските... само знам дека јас ја немам изгубено мојата ЧЕСТ... и иако не сум земал плата два месеца, пак си ја сакам Македонија... мојот патриотизам нема никаква врска со државата, олигархијата и мафијата... за Македонија да тргне напред треба дома да си средиме дворовите, па после сами ќе не бараат од ЕУ да влеземе... оваа нашава мафија ќе ја опљачка и ЕУ и ќе ја распадне...
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, кој е тој што зад тебе стои морално и финасиски? Пак сигурно некој обоен. И што тогаш во одбрана би му кажал на МАКЕДОНСКИТ народот кој веќе полека но сигурно бега од политиката, на кого му дојаде од политичарите. Чест на изузетците. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира што се случи со протестот?
Има некој да каже дали воопшто се одржа и што се случуваше? |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тројца присуствуваа.....
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |