|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 396397398399400 1364> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А чиј изум е зрно кафе(немелено), врзано на конец и се спушта по еднаш во филџан врела вода?
А,ако некој сака појако,максимум 2 пати се спушта зрното во филџанот? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama sme darezlivi ... na slika
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. tuka casovi NE... casovi vo Obrazovanie... shto frlivte kamen tamu...pa jas moram dotuka da se simnuvam... ne se tolku loshi ucitelkite...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a cij izum e slamkata za pienje pijalaci ?
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pisuvam cat-pat mamce...ama iskreno mnogu se nerviram za obrazivanieto...toa mi e bolna tocka....inaku imame slicna profesija...
Изменето од Lilija7 - 06.Октомври.2008 во 20:54 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас барем знам на кого давам...кафе и цигари ,де!
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooooo ne se nerviraj..na vremeto nemav nitu edna losha ucitelka-profesorka..bash si gi sakav i bogami i tie mene
tebe uste te drzi proslavata...ajde 10% plus cestito
|
|
"recycle your mind"
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мики се заќути нешто...не му одговара муабетот...што фино ќе му беше да си признаеше одма на која и’ го дал...ланецот мене што ми го вети
|
|
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
смислува паметен одговор изгледа... |
|
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....zarem prashuvash pa se znae na koja:))))
|
|
"recycle your mind"
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маријанке...СИТЕ знаат...само зошто он несака да признае... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam , ubavo se zabavuvate , a ? ..... stom me nema , ogovaranje kolku sakas
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da smisluvam .... se znae ... na glavniot preprodavac na forumov
|
|
Внеси реплика | страница <1 396397398399400 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |