|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 569570571572573 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zdravo moi milicki... i kako shto veli rushka...oktomvri mi e mesec za slavenje... i da vi kazam iskreno...za prv pat od koga rabotam... ako ne gi brojam dobrite zborovi od moite ucenici i nivnite roditeli... se osetiv mnogu ubavo koga premierot Nikola Gruevski odvoi od svoeto slobodno vreme... i vo nedela mesto da si sedi doma so kjerkjickata... javno ne pofali za nashata rabota...ni se obrati na proslavata... auuuu kolku mi beshe drago...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аплауз за тебе мамичкоД...убаво е кога ке те пофали некој,нели...кога за момент ќе се почувствуваш како ѕвезда...кога си се вложил себеси,сета своја енергија,но повратно и си добил...ти честитам...ај тури една пијачка вака на суво фалби не бива...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... za site pozitivci...
...za site manifestacii vo oktomvri... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утро
денес ќе имаме сончево време а со тоа и позитивна резонанција...не давајте луѓето кои константно вибрираат со негативна фреквенција да ви се мешаат во денешната резонанција...уживајте во сончевиот ден
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neshto ve nema...
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
резонираме |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubi vas majka... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинален рецепт... против негативна енергија...
Секогаш не помага... ама вреди да се проба...
Отресете се од вас што ве прави нервозни и негативни...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар ден
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мора да почнам со примена на рецептот на Марко...не се издржува...како да сум социјална служба...или психијатар...така се чувствувам во последно време...ама не вредело да ги собирам туѓите грижи и да се вложувам толку...абе другарка ми одамна ме убедува во тоа ама јас не сакав да верувам...
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... moja pak drugarka... samo si pee...dz`m`zd`m`dz`mdz````mmmmm i jas pocnav da primenuvam...ama ima denovi koga peam ama mi se urla...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само насмевнете се...и веднаш се’ е подобро |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Резонатори....Сите ние поседуваме енергија
која треба да ја ставиме во функција.....
И тогаш кога таа енергија, ја вложуваме
на конструктивен начин и со мудар пристап...
тогаш , се заштитуваме од негативностите...
и се уриваат сите препреки што ни стојат на ,,патот,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 569570571572573 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |