![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Автор | |
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Штета за ремито... ама сега почна првенството... има време
![]() FORZA JUVE!!!!!!! |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Ajs ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
некој рече дека Буфон нема каде да оди? Ма дај ти се молам... тоа е исто како Кристијано Роналдо да нема каде да оди... па кој клуб не би посакал да го има во своите редови најдобриот и најскапиот голман во светот???
|
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
JUVENTUS-CAREVI
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
![]() |
|
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
juventus sampioni
|
|
![]() |
|
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Moi predviduvanja:
Juventus 2-0 Palermo Iaquinta,Amauri |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Juventus-Palermo
1 : 0 Nedved, penal! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Јувентус-Мафијашка екипа
![]() |
|
![]() |
|
abdulahhamzic ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Nisto Juve izgubi 1 - 2 ama so igrac pomalku igraa.Golot na Del Piero bese superrrrrr.
|
|
![]() |
|
abdulahhamzic ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ne se u forma ama sepak ova e samo pocetok posle ke bidat u top forma.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe go gledashe mecot ili ova postov epten navivacki ti e?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
абе сакав јас да пишам 1:2, за Палермо, ама си викам, ај да не кобам.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ne im odi godinava,slabo mnogu igraa so palermo,ranieri ke leta i toa mnogu brzo
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
momce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Ke se vrati Juve na starite pateki za brzo vreme...
|
|
Bidi licnost i pocituvaj gi drugite kako licnost
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |