|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 390391392393394 1364> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj caos odam da spijam
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj ma
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj barase vrteno...palestinec...spremno e...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
domakine,daj be da zapalime po edna
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено се надевам дека денес домаќинот ќе не’ пречека како што е ред-домаќински...
Алане...доволно ти е еден од никаквите денови... Јас луфтирам сега и бегам...дужност зове...аргатски маки големи |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......bravo be Bibasredila se odsabajle
.
......i jas palam edna i se fakam za rabota........
.p.s.......srckooo......kafematot pak se rasipal.....koga ke dojdes vikaj majstor
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Домаќине бре!!!
Што е оваа работа овде? Цел ден Марија сама сте ја оставиле...ни кафе не сте и’ дале... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onoj tvojon ... ortakot ... toj e kriv za sve i svesto
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ми го насекира и сега глеј...кај за мене шириш невистини па и него ми го замеша...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. ti ma idna komshuke... se barash drugi da davaat...ko Tetovcanka si...ta duri i na Vlainka nalikuvash...more na pop
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...TADAAAAAA...eve ja novata machina za kafe.....posluzete se
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne .... jas ... a koj go izdribla ? ... ti dve toj edvaj edna i toa 10 - ka ... barem 15 - ka da bese
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамче...јас сум снаа Галичка...викаат дека придојдените биле бетер... |
|
Внеси реплика | страница <1 390391392393394 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |