|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 55> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti blagodaram dark, vidov kade e napraviv greskata.... koga botirav od Vista CD-to odbrav da instalira se samo, znaci jas da ne moram nisto da pravam, a ima opcija da odberes "user difined" koga taa opcija ke ja odberes togas mozes da gi sostavis site particii....
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nogu e ednostavno kaj vistata vo odnos kaj XP kaj XP e ako sakas da kreiras particija treba da stisnes C na tas pa potoa ja izrazuvas vo MB pa enter nogu zabancii ima kaj XP za da izbirses terba da stisnes D a kaj vistata se ti e opisano i e po lesno i za formatirahje i za pravehje particii... vo toa koga go stiskas imas opcii 6 ili 7 se ne pamtam bas ubavo tamu ti e i format i se znaci se brisat site particii so se D i G i potoa ostanuva samo C koga gi brises site na C mu pravis format nema nisto poveke potoa kreiras particii i odbiras kakade da se instalira vistata Vo C naj cesto toa e toa
Изменето од Dark HaCkeR - 30.Септември.2008 во 12:01 |
|
igor666
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam video zapis koj e sniman odprevrten kako mozam da go sredam da se gleda normalno ve molam za pomos ako voopsto postoi nekoj program
pls mi se UKOCI VRATO :)))) |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probaj so Windows Movie Maker
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kako ke go napravi toa ,ziti se?
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pojma neam i ja toa kako ke go napravi ama mislam ima opcija da go uspori videoto neznam nogu nogu ne go rabotam toj program
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i jas ne go rabotam, no editingot tamu e vo frejmovite, mozes da vneses nesto klipce , itn no obratno snimeno nesto- ne znam kako?!!! |
|
|
|
kuzmanov
Нов член Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Kako odprevrten" od krajot kon pocetokot ili za 90 stepeni ako e od krajot kon pocetokot mozes da go sredis so ulead 9
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отвори Муви мејкер оди во Tools>> Video Effects И имаш во ефектите да ротираш за 90 стебено или 180 колку што сакаш или да ја свртиш сликата хоризонтално или вертикално
И Темата ќе ја преместам во Софтверски проблемо и Помош Изменето од FLipsi - 02.Октомври.2008 во 20:03 |
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro prasanje -treba da se precizira- ako se raboti samo za agolot togas moze lesno da se sredi, a ako e naopacki odnazad-napred, ne znam bogami ? |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali e za tuka, ama pomos sekako mi treba, pokusavav da instaliram IR na kompjuterot, i otkako ke gi instaliram drajverite, i ke go priklucam stikot , se pojavuva unknon device ...
e sega na upatstvoto mi pisuva pred da pocnam so instalacija da proveram -dali USB funkcijata vo BIOS e aktivna , ako ne e da ja aktiviram - dali IRda funkcijata na maticnata ploca e aktivna, ako e da ja zatvoram znae li nekoj da mi kaze kade i kako da gi proveram ovie raboti fala Изменето од butel2 - 05.Октомври.2008 во 10:50 |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo BIOS e USB Controller / USB Device Legacy Support od tuka ke go uklucis USB-to ke go stavis na ON ili AUTO i furas
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo e, stavi se vo AUTO, save and exit-yes
|
|
|
|
Vetil
Нов член Регистриран: 02.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav
Imam problem so PC-to, koga ke pocne da go podiga Win XP veli deka nemooze da go pronajde pci.sys ili ntfs.sys ili pak deka mozebi toj fajl e osteten. No istotaka odbiva da go instalira ponovo XP error4 nekoj stupdd fajl nemoze da se instalira. NO istiot hdd na drug pc raboti, xp-to go instalirav uspesno, no istottaka i drug hdd koj raboti i na koj ima instalirano win odbiva da raboti na mojot pc, pak mu falata sys fajlovi????? Znaci ne e do Hard diskot dali moze da e do maticnata ploca??? na primer south bridge. SOlUTIONS PLS HELP |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |