|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 931> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мешај, мешај, не се чешај! И дај од тоа убавото вино, црно! Со кашкавал и чајна!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајсторчеееееееееееееееееееееееееееееееееееее чајната ни заврши кашкавалот е при крај така да ти останува винце црвено само |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
касниш за забавата и пианчењето!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve nesto za vecernive casovi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро музика рокната имам плех некоја Жичка ми се откачи дајте нешто да се пиееееее...
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you notty little girls what have you done last night
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо кај си хек? може ли да ти се придружам со кафенце?
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хекторче мило вчера нанав кај дада ми и до 01:00 симиљав музика и од сабајле им ја рокнав Маки маки кревав морал и малку полудев, затоа ајде да се насмееме баталете се упм....затоа дај дај....дај што ќе дадеш
Блууууууууууууууууууу љубов ајде очињата ап ап ап ап |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
soncence si ti natush, daj navaka nesho od simnatoto, a srcush
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja kafe pijam a za vas moze ova
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила сега ќе ти ја пратам одма по меил маки маки да се расониш и да фатиме ред за новогодишно расположение и ајде да дрмнеме воткичка една набрзина
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хек мило не е битно дај нешто да се размрдаме ..ајде сите глава глава горееее па иде нова година весели смо сви, а јас имам аууууу списоккккк за дедо мраз
Леле полудев |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ЗА УБО НАТЕ !!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 7374757677 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |