|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 1364> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da alane ... zosto sme tuka site nie ? osobeno onaa so koja sitkate podaroci
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
У болу и слави да будемо први,алан сочувство за што и да те натажило
Изменето од Царевић - 05.Октомври.2008 во 20:30 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis deka zvezdasive mozat ?
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аууууу знам шчо му е
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирославе...со тебе утре ќе се разберам...вечерва Алан ми е нерасположен,а ти не рчкај лава док спава
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miroslav samo pokusava da vnese vedrina vo taznite migovi ... kako za alan , taka i za site zvezdasi .... sto kavgadjija si bila pa ti
Изменето од miroslav_g8 - 05.Октомври.2008 во 20:37 |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moza go ostaila zenskata
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neverojatno e znaci kolku moze da te pogodi samo eden edistven zbor..da te fati,krene vo vozduh,visoko i tresne naednas na zemja..bez predupreduvanje bez milost.
Se cuvstvuvam taka sitno,taka bedno vo momentov...se cuvstvuvam kako da sedam na krovot na nekoj umoren grad..tivko zboruvam so mesecinata..mislam deka samo ona me razbira..ja slusam sepoti..nemoj,zavladej nokjva so sebe,nokjva zauzdaj gi site tvoi besovi,nokjva senkite igraat nekoja svoja igra i se obiduvaat da gi pretvorat tvoite nemiri vo pobedi,alane..A znam kade boli,boli koga si nisto nekomu koj e celiot tvoj svet.. Neverojatno kompletna zabluda e deka se sto e ubavo e i dobro |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
alan ford zborot deluva kao nekoja volsebna magja
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бифшата нели?
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da ama i ja mu bev bivsa do pred 1 nedela
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vrapceto mi kaza deka nekoj saka kapucino...ajde zimajte ...samo sto go napraviv...
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дај и за мене едно вртено.
|
||
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |