IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 385386387388389 1364>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:42
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

srcko..e bas ne znam kako da se postavam..ajde be pomogni mi..ti si ni umnata u familija ..ax

.........sto mi te maçi sega srcko...збунетост.kazi ti na dadaголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:42
леле Мариче како ти се погодиле крофнивеееее...м...м...м...супер...е мајстор си билаај една водка од мене
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:43
......Fala Andjiголемо%20гушкање.....ama pola e zasluzna mamamd..nejzina receptaсреќа
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:46
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

srcko..e bas ne znam kako da se postavam..ajde be pomogni mi..ti si ni umnata u familija ..ax

pa vaka srcko...se zezam nesto na net..prefrlam nekoi stari kontakti na MSN...i koga eden od starite mi "svetka"...pojma nemav koj e..mi bara slika..i jas stavam...i mi vika "mislam deka se znaeme"
i jas mu vikam ajde ti slika...Koga sto kje vidam..."ex-ot"   
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:51

pa vaka srcko...se zezam nesto na net..prefrlam nekoi stari kontakti na MSN...i koga eden od starite mi "svetka"...pojma nemav koj e..mi bara slika..i jas stavam...i mi vika "mislam deka se znaeme"
i jas mu vikam ajde ti slika...Koga sto kje vidam..."ex-ot"   

......pa kaj e problemot srckoизненадување......i samiot vikas "ex-ot".......bidi kul-raul......намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:53

pa vaka srcko...se zezam nesto na net..prefrlam nekoi stari kontakti na MSN...i koga eden od starite mi "svetka"...pojma nemav koj e..mi bara slika..i jas stavam...i mi vika "mislam deka se znaeme" i jas mu vikam ajde ti slika...Koga sto kje vidam..."ex-ot"   

......pa kaj e problemot srckoизненадување......i samiot vikas "ex-ot".......bidi kul-raul......намигнување

pa ne znam be srcko..nesto pocuvstvuvav vo stomacevo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 17:54
.....abe srcko ,toa vo stomaçeto ti e sigurno so pomesa votka i pivo....намигнувањеплазење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:05
Да не се празни сеа он над шоља?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:12

.....abe srcko ,toa vo stomaçeto ti e sigurno so pomesa votka i pivo....намигнувањеплазење

ne se ovie takvi peperutki...ah
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:13
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Да не се празни сеа он над шоља?

ti ne kakaj ..kazi mi kolku Zvezda pobedi?
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:15
0-0 e сега е 50та минута
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:31
Дружино моја пушачка...како сте ми?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:45
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Дружино моја пушачка...како сте ми?

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:46

Jaс се снабдив за вечер...за концертот....слободно послужете се ако снемате
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 385386387388389 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,719 секунди.