|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубовната болка боли онолку колку што била силна љубовта.Таа со текот на времето поминува иако во почетокот чувствуваш силна душевна болка, празнина, се боли од неа,цело тело.Но сепак поминува.Остануваат сеќавањата.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
RedCat
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Съгласна съм с теб maja.Щом е човек--минава му всичко,само време да има
|
||
аз обичам Македония
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ред кат, времето да мине и ние да ја издржиме болката
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bolkata sekogas se ragja, i vo najmali slucai, i bas togas treba da se pokaze svojata sila, svoeto jas, i kako sto bi rekle mnogu lugje i bi se mavnale vo gradi, svojata gordost...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
RedCat
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Духче, аз не съм согласна с теб за това какво ще кажат людете,защото всеки си знае сам се*е си и каквото и даказват людете ,накрая човек сам остава със се*е си и болката.Аз поне съм така,за теб не знам:)))
|
||
аз обичам Македония
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
^^^^ALL WE NEED IS LOVE ^^^^
|
||
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga ke se prisetime na taa ljubov se prisekame i na bolkata ama i na toa kolku sme ljubele |
||
|
||
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku ke patime i stradame zavisi od nas. Ako i se prepustime na bolkata ke patime dolgo, no ako receme deka toa e toa i nisto ne mozeme da promenime pobrzo ke prodolzime so nasiot suvot i minatoto ke bide samo edno neprjatno sekavanje |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистинската љубов чини повеќе од сите останати заедно!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистинската љубов на секој во животот еднаш му се случува!!! Ако некој е слеп и ја одмине е тогаш, животот му станува страдание!!! Човек кој не ја осетил вистинската љубов, тогаш не го осетил убавиот дел на животот!!! Луѓе сакајте се, љубете се еднаш се живее!!!
Фала, фала не треба аплауз!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја нова љубов е прва љубов,а пак големата љубов е голема осаменост
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слабо ми работи капирот денеска Некако не можам да и влезам во сржта на поракава!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја нова љубов ја доживуваш како таква нова прва,а големата љубов е голема осаменост бидејќи ретки се големите љубови
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |