IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 10:25
ti blagodaram dark, vidov kade e napraviv greskataцрвенеење.... koga botirav od Vista CD-to odbrav da instalira se samo, znaci jas da ne moram nisto da pravam, a ima opcija da odberes "user difined" koga taa opcija ke ja odberes togas mozes da gi sostavis site particiiсреќа....
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:52
Nogu e ednostavno kaj vistata vo odnos kaj XP kaj XP e ako sakas da kreiras particija treba da stisnes C na tas pa potoa ja izrazuvas vo MB pa enter nogu zabancii ima kaj XP za da izbirses terba da stisnes D a kaj vistata se ti e opisano i e po lesno i za formatirahje i za pravehje particii... vo toa koga go stiskas imas opcii 6 ili 7 se ne pamtam bas ubavo tamu ti e i format i se znaci se brisat site particii so se D i G i potoa ostanuva samo C koga gi brises site na C mu pravis format nema nisto poveke potoa kreiras particii i odbiras kakade da se instalira vistata Vo C naj cesto toa e toa

Изменето од Dark HaCkeR - 30.Септември.2008 во 12:01
Кон врв
igor666 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јули.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 20:26
imam video zapis koj e sniman odprevrten kako mozam da go sredam da se gleda normalno ve molam za pomos ako voopsto postoi nekoj program
pls mi se UKOCI VRATO :))))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 11:27
Probaj so Windows Movie Maker
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 11:55
a kako ke go napravi toa ,ziti se?
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 12:02
Pojma neam i ja toa kako ke go napravi ama mislam ima opcija da go uspori videoto neznam nogu nogu ne go rabotam toj program
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 12:29
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Pojma neam i ja toa kako ke go napravi ama mislam ima opcija da go uspori videoto neznam nogu nogu ne go rabotam toj program

pa i jas ne go rabotam, no editingot tamu e vo frejmovite, mozes da vneses nesto klipce , itn no obratno snimeno nesto- ne znam kako?!!!
Кон врв
kuzmanov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kuzmanov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 17:31
"Kako odprevrten" od krajot kon pocetokot ili za 90 stepeni ako e od krajot kon pocetokot mozes da go sredis so ulead 9
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 20:02
Отвори Муви мејкер оди во Tools>> Video Effects И имаш во ефектите да ротираш за 90 стебено или 180 колку што сакаш или да ја свртиш сликата хоризонтално или вертикално намигнувањенамигнување

И Темата ќе ја преместам во Софтверски проблемо и Помош намигнување

Изменето од FLipsi - 02.Октомври.2008 во 20:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 11:08
Originally posted by kuzmanov kuzmanov напиша:

"Kako odprevrten" od krajot kon pocetokot ili za 90 stepeni ako e od krajot kon pocetokot mozes da go sredis so ulead 9

dobro prasanje -treba da se precizira- ako se raboti samo za agolot togas moze lesno da se sredi, a ako e naopacki odnazad-napred, ne znam bogami ?
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:49
ne znam dali e za tuka, ama pomos sekako mi treba, pokusavav da instaliram IR na kompjuterot, i otkako ke gi instaliram drajverite, i ke go priklucam stikot , se pojavuva unknon device ...

e sega na upatstvoto mi pisuva pred da pocnam so instalacija da proveram
-dali USB funkcijata vo BIOS e aktivna , ako ne e da ja aktiviram
- dali IRda funkcijata na maticnata ploca e aktivna, ako e da ja zatvoram

znae li nekoj da mi kaze kade i kako da gi proveram ovie raboti

fala

Изменето од butel2 - 05.Октомври.2008 во 10:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 12:13
Vo BIOS e USB Controller / USB Device Legacy Support od tuka ke go uklucis USB-to ke go stavis na ON ili AUTO i furas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 09:36
vo pravo e, stavi se vo AUTO, save and exit-yes
Кон врв
Vetil Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vetil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 09:59
Pozdrav
Imam problem so PC-to, koga ke pocne da go podiga Win XP veli deka nemooze da go pronajde pci.sys ili ntfs.sys ili pak deka mozebi toj fajl e osteten. No istotaka odbiva da go instalira ponovo XP error4 nekoj stupdd fajl nemoze da se instalira. NO istiot hdd na drug pc raboti, xp-to go instalirav uspesno, no istottaka i drug hdd koj raboti i na koj ima instalirano win odbiva da raboti na mojot pc, pak mu falata sys fajlovi?????
Znaci ne e do Hard diskot dali moze da e do maticnata ploca??? na primer south bridge.
SOlUTIONS

PLS HELP
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.