|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so na um to na drum |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AGAIN
тRAGACI ро VISTINi sto e vistina? da ja imas?, pa sekogas ja imas no dali e vistina vistinska vistina koja udara koja treba da udri ja imas, no nesakas da ja znaes zatoa si pravis svoja idealna vistina koja udara pomalku nezno kako perduv no ja imas vistinata za drug so dignata glava ja predavas vistinata gord so sebesi i udara tesko, macno,pretepano no vistinito nie sme tragaci po vistinata ne svesni deka i drugite se tragaci i deka kje ni ja predadat svojata vistina teska, macna pretepana |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќе пати сум кажал и пак ќе повторам... Ја сакам само вистината... па колку и да е тешка и сурова... Жално е човек да живее во заблуда... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 12:56 |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сакам вистината и покрај тоа што некогаш е сурова и боли, но сепак повеќе сум за вистина отколку лага.
|
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me vregja iako nekogas neocekuvano ke ja cujam od nekoj blizok
|
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па шо ми праи муабет, ако не мисли да ми дае ?
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie sme tragaci po vistinata
ne svesni deka i drugite se tragaci i deka kje ni ja predadat svojata vistina teska, macna pretepana потполно се сложувам со ова
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vistinata NE...tolkuvanjeto i dozivuvanjeto na vistinata od svoj agol..odnosno mutiranje na vistinata vo nevistina...DA...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me vregja samo me luti zasto ne igra fer
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ona sto ne go znaes - ne moze da te povredi
"what you don't know - won't hurt you" Изменето од kejt-d-grejt - 10.Октомври.2008 во 17:34 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mi iznakazuvaat eden kup lagi i me vregja vistinata sto sum bila tolku naivna da im poveruvam.
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamisli imas svoja ljubov, kogo go sakas, i toa mnogu
imas i drugarka koja ja sakas isto taka mnoooooogu no taa drugarka i nema nekoe dobro mislenje za nego prosto ne i se dopagja ili prosto gresi vo procenkata i sea ja prasuvas, KAKO TI SE DOPAGJA MOJOT DECKO A???? i so ona treba da ti kaze??? mila moja drugarko jas za nego mislam deka e za nikade i e supak?? Изменето од anakin - 10.Октомври.2008 во 17:55 |
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka kazano ne vregja,dodeka ne pocne da iznesuva fakti i obrazlozenija |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |