IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 11:28
Se spremam da poletam
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 11:29

za kaj be će poletuvaš ?

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 11:33
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...како некој сите дрва да ги исекол, до каде поглед допира се простира чистината на стерилноста, а утринското кафе без шеќер ме подготвува за текот на секојдневните повторувања, мутави персеверации со бледи опсервации како подлога н стабилни декаденции и сето тоа со горчлива жица поклонувајќи се на богот на пивото кој не чека на крајот од деновите исполнети со пот и желба за дружење на луѓе кои се потрошиле уште во првите денови од животот, а не беа винивни зошто воладеросите си набраа човечки души од кокошарникот заради обилен доручек надевајќи се дека денес гостите ќе си заминат. Болести ги закачуваа нивните животинки мајмунски, не знаејќи дека по некоја животинка одбиваше да биде така третирана, како кога волчјакот ни седна на возачко седиште, одбивајќи го со презир гепекот од караванот, ни предизвика само гласно смеење, никој од нас не разбра дека во тој момент покажа душа поголема од било кој од нас, воладеросите не го сакаа волчјакот, разбраа само дека не е добра храна како кога ловецот пцуе под брада нишанејќи по еленот кој само подрипнуваше заради кој не можеше да постигне чиста цел за трофејот со кој долго ќе се фалеше, нишанот го помести по другиот кој мирно си пасеше, како да се прашуваше дали е подобро да му ја разнесе главата или ногата чекајќи крвникот да го искасапи додека се гледаат очи во очи као заљубени во тие последни моменти кога му ја префла сета онаа доблест што ја стекна....

brilijantnosta cesto se ragja vo vreme na ocaj
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 11:35

ZBUNET DA JA NAPRAAM TAA TEMATA ŠO  SAMO NAŠA ĆE SI BIDE A ?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 11:47
ABE I JA NEAM MN. VREME SAMO ZA VIKENDI MOŽAM
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:36
...milo na mamamd...za kejf na mamamd... zaperdashi so penkaloto...ama onaka merakliski... oteraj se upm...normalno...na nivou... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:40
mamamd arna li so zdravjeto ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:54
Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

mamamd arna li so zdravjeto ?

...a ti shto mislishизненадување...големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:56
pa taka taka zs me pcues da idam u pm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:58
Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

pa taka taka zs me pcues da idam u pm

...ma ne tebe more maleckoголемо%20гушкање...sebe si se pcujam...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 11:44
...те најдов загубена во долината на солзите додека сеев насмевки за инат на душманот, а кога те најдов...не ми беше веќе до инат, дури и те говите ги заборавив да фаќаат прашина и пајаците да си ствараат фамилии, мачо финти ги заебав препуштајќи ги на будалите, доста бев таков. Заборавив дека постои било што друго, препуштајќи ти се како на рајски извор во едиствено може да се дише и потонат, само твојот допир стана важен, твојот поглед го замени сонцето, твојот мирис ми покажа како мириса рајската радина. Зар има нешто поважно од тоа да те држам силно во прегратки разгледувајќи те како редок бисер, зар и самата природа не го кажува истото кога избиваат мали вулкани насекаде низ нашите тела. Секој сомнеж го гасам со милион бакнежи, а велиш дека знам како се љуби жена, а велам дека само тебе знам како треба да бидеш љубена, тоа е нешто што е предодредено без никаква можност да се научи некаде. Си била сакана и ќе бидеш сакана, ништо ново...постои само една разлика, прв пат е да сакаш. Знаеш дека сакам животинки и затоа како симбол на твојата љубов ми подари мало еже. Се изненади како за брзо време ежето ме засака прествувајќи го целиот негов свет, зар е можно некој да гали еже ? Знаеше дека и змија да ми подариш ќе ме засака како и јас тебе или ти мене, зар е важно ? Важно е да има љубов, а ти се повеќе се отвараш , залудно се противиш, ова е предодредено ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 11:54

...те најдов загубена во долината на солзите додека сеев насмевки за инат на душманот, а кога те најдов...не ми беше веќе до инат, дури и те говите ги заборавив да фаќаат прашина и пајаците да си ствараат фамилии, мачо финти ги заебав препуштајќи ги на будалите, доста бев таков. Заборавив дека постои било што друго, препуштајќи ти се како на рајски извор во едиствено може да се дише и потонат, само твојот допир стана важен, твојот поглед го замени сонцето, твојот мирис ми покажа како мириса рајската радина. Зар има нешто поважно од тоа да те држам силно во прегратки разгледувајќи те како редок бисер, зар и самата природа не го кажува истото кога избиваат мали вулкани насекаде низ нашите тела. Секој сомнеж го гасам со милион бакнежи, а велиш дека знам како се љуби жена, а велам дека само тебе знам како треба да бидеш љубена, тоа е нешто што е предодредено без никаква можност да се научи некаде. Си била сакана и ќе бидеш сакана, ништо ново...постои само една разлика, прв пат е да сакаш. Знаеш дека сакам животинки и затоа како симбол на твојата љубов ми подари мало еже. Се изненади како за брзо време ежето ме засака прествувајќи го целиот негов свет, зар е можно некој да гали еже ? Знаеше дека и змија да ми подариш ќе ме засака како и јас тебе или ти мене, зар е важно ? Важно е да има љубов, а ти се повеќе се отвараш , залудно се противиш, ова е предодредено ...
големо%20гушкањеаплаузмечтаење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 13:05
E sega moram da te->
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 13:17

ova nema smisla zbunet...do koga mislish da ne ubivas odpocetok..
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.