|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 184185186187188 217> |
Автор | ||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
karavan
individua ima tendencija da se zdruzuvat i gubat od individualnost i tSanuvat kolektiv takov kolektiv e NA PRIMER karavan tosJsluzi za dva raboti 1. individuata bezbedno da patuvat do poskuvanata destinacija 2. kucinjata da go laat taka tie si vezbat glasni zici NE PATUVAJTE NIKOGAS SAMI , VLEZETE VO KARAVOT |
||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Jiri Shubrt
Sasho Alushevski Irira Todorova Изменето од anakin - 30.Септември.2008 во 21:36 |
||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
HANI BANI
individua i veligdensko zajace, koe go pravat od cokolado i site deca go sakat prvo mu gi jadat usite , znaci pocnuvat od gore, NIKOGAS NE E DRUGACIJE zatoa i postopi izrekata DA SI GI JADES USITE |
||||||||
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
|
||||||||
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
SLEDBENICI SO PEAT HARE KRISHNA
Postojat na nasata planeta individua kjelavci obleceni vo crveni mantii se muvat po aerodromi , zeleznicki stanici delat cvekjinja i peat interesna pesnicka |
||||||||
|
||||||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Hare Krishna Hare Krishna
Krishna Krishna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare |
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
tipcina narecen SWAMI PRABHUPADA
se doselil vo amerika vo vo 1966 godina i prvo so videl bile amerikanski hipici so cvekjina vo kosite i na oblekata i mu tekna deka moze da gi obrlavi so negoviot indiski bog Vinshua toj da ti bil avatar na KRISHNA, koj izgleda sharal po forumi pa si imal avatar |
||||||||
|
||||||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
peekji si ja Mantrata i nejadejki meso, i slabo so tova kecanje i onaduenje
denes imame shansa da dojdeme do vecniot zivot, posle zivot oti se e vo taa mantra jas licno niso nesum razbral od neja,ni od tie krishnovski ,, no nema veze aj da si ja otpeeme slozno bracho KRSHISNOVCI aj cacko od Ce
|
||||||||
|
||||||||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
edno za Bob edno za mamma i zaboraj da ja spomnis ulogata vo "the wall" |
||||||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
INDIVIDUA ZAJCEF i dr House
Zajcef Сениор individua zajcev e interesna licnost tuka na forum i ako ne se sl*gam so negovite stavovi mi inpresionira kolku e iskren i bistar vo negovoto gledanje i ako e mnogu mlad po godinite ne se plasi da upotrebi i recnik da go nauci i pronajde zborot, za nekolku godini kje bide prav covek so svoeto mislenje za koe ne treba da se srami ni on ni negovite bliski odbra lik na doktor House, doktor koj so ima losho odnesuvanje no ima edno od najdobrite srca na svetot i po sekoja cena saka da im pomogne na lugjeto i ako tie nekogas toa ne go sakat mil moj Zajcef ako likot na Dr Haus ti pretstavuva neso, kje mi e milo ako negovata dobra strana e i tvoja ako nekogas i kje sakas da pises vo tema sex, smeni nik,kje te citam da znaes , mozebi kje se sl*game po nekoi temi Изменето од anakin - 07.Октомври.2008 во 14:00 |
||||||||
|
||||||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
D E N I S L A T I N Hrvatski novinar so bogata profesionalna kariera , od reporter, voditel na voeno dopisnistvo, svoevremeno najmlad urednik na TV Dnevnikot, denes veke nekolku godini uspesno ja vodi najgledanata emisija na hrvatskata TV " Latinica" Latin e covek kogo nikogo ne ostava ramnodusen, negovoto ime e sinonim za kvaslitetno novinarstvo. So otvaranje na mnogu tabu temi i otvoreno govorenje za niv, mnogu e pocituvan, a normalno, ima i golem broj neprijateli, postojano dobiva smrtni zakani. Vcerasnata "Latinica" so tema " Antifasizam " tolku me podseti na nekoi zbidnuvanja kaj nas, prikrivanjeto na nekoi crni damki vo velicanjeto na nekoi licnosti , " borci " za Makedonija , a plukanje i negiranje na pridobivkite na koi jas sum im blagodarna za bezgriznoto i mirno detsvo , za ubavata mladost koja ja imav , a koja im e vo golema mera skratena na moite deca od onie koi denes otvaraat muzei "zrtvi na komunizmot" Eden od gostite vo vcerasnata B]"Latinica" bese doktor , cie semejstvo bilo ustasko, ne partizansko i toa sto go kaza , go pisuvam ovde za site onie koi zborucaat za B]"zrtvi na komunizmot" i za " komunizmot kako rezim bez sloboda" citiram: " kako sin na selanec , vo poranesniot sistem pred komunizmot nemase sansi da stanam doktor, se znae koj mozese na studii , samo decata na bogatasite, sto i denes se vraka , no vo toj komunizam , jas sin na selanec i ustas stanav doktor so site ekonomski i covecki slobodi . mozebi togas ne mozelo slobodno vo mediumite da se kritikuva Tito, denes mozete slobodno da zboruvate za Sanader, no koga vo ordinacija ke mi dojde bolen covek, i mu pisuvam bolovanje , toj vo panika mi vika - Nemojte, gazdata ke me izbrka od rabota denes lugjeto nemaat nikakva sloboda " a nesto uste pointeresno i za razmisluvanje : "denes golem procent od lugjeto se izjasnuvaat kako hristijani, no i prvobitnata zaednica vo koja lugjeto ziveele uste vo vremeto na Hristos bila vsusnost komunisticka. I togas sekoj vnesuval vo taa zaednica kolku sto mozel, a sekomu mu se davalo spored potrebite " Denis latin e novinar kakov sto bi sakala da imame kaj nas. Kopija na Denosovata B]" Latinica" bese "Cumu", no daleku pod nivo. Изменето од butel2 - 07.Октомври.2008 во 14:14 |
||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
FORUM?
|
||||||||
|
||||||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Maskite od Venecija ..... Ovie maski se tradicija odrzuvana so vekovi vo Venecija, noseni vo vreme na poznatiot Karneval doagjaat vo razlicni boi i mozat da bidat maski koi go prekrivaat celoto lice ili maski koi gi krijat samo ocite..... Kon krajot na 18 - ot vek nosenjeto maski bilo ograniceno na tri meseci posle 26 dekemvri a sega e svedeno na edna nedela dodeka trae karnevalotKaj nas nosenjeto na maski ne e zabraneto....Karnevalot ni trae 365 dena.... Site si nosime ponekoja maska...koj pomala , koj pogolema i se nadevame ..... ama samo se nadevame ..... deka nikoj nema da ni go otkrie vistinskoto lice ......
Pozdrav do site ucesnici na ovogodinesniov maskenbal |
||||||||
Внеси реплика | страница <1 184185186187188 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |