|
DEJA VU |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | ||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikita za nekoi raboti nema objasnuvanje, i nema potreba, sto bi bilo da ima za se objasnuvanje?
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2-3 пати ми се има случено...Додека во првите 2 искуства ми беа веќе еднаш доживеани местото и случката,третото искуство ми беше дури трауматично...местото и ситуацијата-веќе видени,а случката што некогаш и негде веќе ја имав доживеано допрва требаше да се случи....Језиво,бррррр...
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne e prethodno!!!!!! Toa e istovremeno!!! Da znaes kako komuniciraat subatomskite cestici, ke padnes u nesvest!!! Ide u idninata, "se pozdravuva" so drugata sebe, pa se vraka, pa odlucuva sto da napravi.... FILM ... ama NAUCEN!!!! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:31 |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha zna4i tuka lezel zajakot......a jas se si mislev deka toa se slu4ilo vo minatoto ili na son
ama nema veze ja resivme misterijata fala james... |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе само толку????????? Не ми бараш научен доказ за тоа??? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:32 |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ako imas uste nekoj dokaz,prilozi,nema problem |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene mi se slucuva deza vu, porano bese mnogu cesto, a sega (fala bogu) malku poretko... i toa SEKOGAS se slucuva koga razgovaram so nekogo, a celiot razgovor mi se vrti u glava kako da go imam doziveano predhodno i veke znam se sto ke kaze sogovornikot...na pocetokot mi deluvase malku mornicavo, ama podocna porazgovarav i so drugi lugje i doznav deka na mnogumina im se slucuva toa, taka sto povekje ne se grizam
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па мислам дека не е нешто лошо да ми се случува deja-vu од друга страна мислам дека е одлично.....зависи од ситуција нормално
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дежа ву или веќе доживеано... верувам дека на сите ни се има случено да се сеќаваме за некоја случка во моментот кога прв пат се случува случката,или пак да се сеќаваме на некоја личност која прв ја сретнуваме ...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе има отворено ваква тема DEJA VU.
Постот ќе ти биде префрлен таму, а во иднина ќе те замолам да прелисташ низ постарите теми пред да отвориш нова.
Поздрав.
|
||
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prelistuvav ne vidov, upm... se brise nekako temava?
(nov sum ne zamerajte):P Изменето од Spejs Nigrutin - 04.Октомври.2008 во 15:47 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо страшно... средено...
Еве ти ја темата, продолжи тука со дискусијата...
И добредојде...
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deja Vu |
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te razbrav sto sakas da kazes i mene toa mi se ima sluceno nekolku pati i se custvuvav poseben so toa se dodeka ne otkriv deka toa e samo psihicka bolest povrzana so koncetracijata i memorirajneto sto se slucuva vo toj moment? situacijata so se najsitnite elementi se memorira vo mozokot bez koncetracija odnosno vo toj del od sekundata koncetracijata e vo x prostor vo memorijata pa taka posle toa isklucuvajne koga koncetracijata ke se nasoci kon podatocite sto se vo svesta ti primetuvas deka podatocite koi dojdzaat od nadvor i treba da se memorirani vejce gi ima vnatre. znaci toa e slicno na nesto sto se vika momentalno gubejne na memorijata - ako ste ekstra intelegenten vasata brzina na memorirajne e mnogu pobrza od brzinata na preprocituvajne na megamemorijata pa taka vo momentot na citajne na starite podatoci vo oblasta za vnesuvajne na novi vejke ima vneseno podatoci za koi svesta ne znae Изменето од dejanpp - 04.Октомври.2008 во 19:01 |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |