|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 314315316317318 2116> |
Автор | |||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shto se zablagodaruvash mamamd
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... na cestitkite...
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aha
|
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kaza..aha... i si zamina... a ne go ni prashav za junacko zdravje...
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
multe bine
poleka, poleka, ke mi teknat mnogu zborovi na (a)rumunski
za godina dve, ke slavis rodenden n tvoeto nepote
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DJAKI poliglota ... ti da nemas poteklo od Recane ?
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... so Gospod napred...ako ne za godina /dve...ama za pet -shest... bi sakala buk*r nipoatã..ima vreme... Djalin tim eshte ende i ri... Kje dojde vreme... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sho e to junacko zdravje mamamd? imam mnogu rabota mamamd,zato me nema |
|||
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... junacko zdravje... toa mu doagja... cekaj marshalot kje skonta definicija... i ti i deneska na rabota... a mene glava ushte mi buci od sinokja... a deneska... deneska... sin mi ima rodenden...
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne, po poteklo sum od Vrapciste
pa normalno od Recane, od kade drugo
da bev od Vrapciste slovacki ke znaev, ne rumunski
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga spomna junak, mi tekna uste eden zbor
s'ndze de rumun
rumunska krv, rumunsko srce - demek junak
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci , pola si nas
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj ne zaebavaj, pa Recane e balisticko selo
od kade pola vash
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pola RUMUN
|
|||
Внеси реплика | страница <1 314315316317318 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |