|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se spremam da poletam
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kaj be će poletuvaš ? |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brilijantnosta cesto se ragja vo vreme na ocaj |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZBUNET DA JA NAPRAAM TAA TEMATA ŠO SAMO NAŠA ĆE SI BIDE A ? |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE I JA NEAM MN. VREME SAMO ZA VIKENDI MOŽAM
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...milo na mamamd...za kejf na mamamd... zaperdashi so penkaloto...ama onaka merakliski... oteraj se upm...normalno...na nivou...
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd arna li so zdravjeto ?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a ti shto mislish... |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa taka taka zs me pcues da idam u pm
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma ne tebe more malecko...sebe si se pcujam... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...те најдов загубена во долината на солзите додека сеев насмевки за инат на душманот, а кога те најдов...не ми беше веќе до инат, дури и те говите ги заборавив да фаќаат прашина и пајаците да си ствараат фамилии, мачо финти ги заебав препуштајќи ги на будалите, доста бев таков. Заборавив дека постои било што друго, препуштајќи ти се како на рајски извор во едиствено може да се дише и потонат, само твојот допир стана важен, твојот поглед го замени сонцето, твојот мирис ми покажа како мириса рајската радина. Зар има нешто поважно од тоа да те држам силно во прегратки разгледувајќи те како редок бисер, зар и самата природа не го кажува истото кога избиваат мали вулкани насекаде низ нашите тела. Секој сомнеж го гасам со милион бакнежи, а велиш дека знам како се љуби жена, а велам дека само тебе знам како треба да бидеш љубена, тоа е нешто што е предодредено без никаква можност да се научи некаде. Си била сакана и ќе бидеш сакана, ништо ново...постои само една разлика, прв пат е да сакаш. Знаеш дека сакам животинки и затоа како симбол на твојата љубов ми подари мало еже. Се изненади како за брзо време ежето ме засака прествувајќи го целиот негов свет, зар е можно некој да гали еже ? Знаеше дека и змија да ми подариш ќе ме засака како и јас тебе или ти мене, зар е важно ? Важно е да има љубов, а ти се повеќе се отвараш , залудно се противиш, ова е предодредено ...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega moram da te->
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova nema smisla zbunet...do koga mislish da ne ubivas odpocetok.. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |