|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 242> |
Автор | |||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бре Темплариус случајов е замислен. Никаде не е можно да се плати за такво убиство. Никаде- освен кај Бога.
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Исус ги зеде сите наши гревови на Себе и затоа умре на крстот. Тој умре за ние да живееме. Навистина ние не заслужуваме- но Тој тоа го стори поради преголемата љубов која ја има кон нас.
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АБЕ ОВА СИГУРНО Е АМЕРИЧКА РАБОТА ----
НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТО НЕМОЖЕШ ДА СРЕТНЕШ СОЦИО-ПСИХОЛОГИЈА ВО МИНАТО-НЕСВРШЕНО ...
ИНТЕРЕСНО ///
НЕГО ПАК ДА ПРАШАМ
( ... ЛЕЛЕ ВИШЕ ... И ЈА ПОЧНВ КАКО ПАПАГАЛ ДА СТАНУВАМ ДОСАДЕН )
“ЗА ДОЛГОТ“ КЕ ОДГОВОРИМЕ ИЛИ?????
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пак не е одговорено?
Прашај конкретно не вака само да се мачам непотребно! |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
значи Господ никого не казнува?
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne tresi zeleni i ne filozofiraj, ovaa prikazna ne ja povrzuvaj so Boga i so Isus, dobro be do koga se ce isprevrtuvate i vodata ce ja vrtite na vasa vodenica ne birajci sredstva, Vo ovaa prikazna Sudijata e drugar na gresnikot koj e ubiec a parite se pari ... edinstveno naravoucenie od ovaa prikazna e deka e dobro da imas Korumpiran sudija za prijatel koj ima mnogu pari plus mnogu ce si poznat i pocituvan vo crkvie kako tvojata pa kako ne ve e sram bre da se sluzite so vakvi gluposti i da go mesate boga i Isus za manipulacija i dokazuvanje na vaseto sektastvo PU bre sram da vi e .... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
КАЖИ МИ ДАЛИ ХРИСТОС МУ ПЛАТИЛ ДОЛГ НА САТАНАТА??????????????!!!!!!!
ПРАШАЊЕТО Е МНОГУ ЈАСНО ...
100000000000000000 ПАТИ Е ПОВТОРЕНО ... И ОД ДЕНЕС ЈАС СУМ ПАПАГАЛ
П.С. цифрата не разбира ја буквално - ТУКУ РАЗБЕРИ ЈА КАКО ДИНАМИЧЕН ПРЕВОД
|
|||
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Господ не кара кога не сме послушни. Но тоа не значи дека не не сака. Баш напротив! Совршената љубов (читај Бог) совршено дисциплинира. Како што нашите земни родители не казнуваа ако ја преминевме самите улицата кога бевме мали. Тие тоа не го правеа заради тоа што ни мислат лошо туку баш обратно- затоа што ни мислат добро и не сакаат да ни се повтори тоа. Така и Бог може да не казни некогаш. Но тоа е само поради тоа што навистина не сака. Сепак никогаш не се доведува во прашања вечниот живот на Христовите избраници. |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е ајде тогаш Темплариус кажи ми ја твојата верзија на Христос. Оваа беше Христијанската. Прашај кого сакаш па и твоите митрополити ќе ти го кажат истово. Ај да чуеме зошто според тебе умре Исус. Како ти го сфаќаш Него и Неговата жртва? |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Одговорот е уште појасен: НЕ! |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ВИЕ КАКО СТЕ СПАСЕНИ ТОГАШ?????????????!!!!!!!!
|
|||
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој е Сатаната па Исус нему да му плаќа нешто?
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sunny odgovri pogore ... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а тогаш кој оди во пеколот или тоа го нема?
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |