IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 311312313314315 2116>
Автор
Порака
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:33
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Ne e zakana,nego e
ukazuvanje da ne poremetuvas
vo forusmkite igri,
pak sega te citam...
teras po tvoe...

Каде терам по мое.....напиши тука пред сите....каде ми е грешката....ако имам грешка....јас пред цел форум ќе ти се извинам.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:33
Diskutabilno e dali t i voopsto me razbiras
i me pratis sto ti pisuvam Palestinec...
aj,teraj...da vidime do kade ke stignes...

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:34

NEMAM potreba Palestinec da kazuvam ...

ti si znaes kaj ti se greshkite...namernite greshki na sred igri...
nema sto da mi se izvinuvas...samo igraj normalno...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:34
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Ne e zakana,nego e
ukazuvanje da ne poremetuvas
vo forusmkite igri,
pak sega te citam...
teras po tvoe...

јас те читам....ти не ме читаш....еве ти доказ.

Каде терам по мое.....напиши тука пред сите....каде ми е грешката....ако имам грешка....јас пред цел форум ќе ти се извинам.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:35
ma jas samo da relaksira situacija ... maka mi e koga gledam kako se raspravate тага ... medjutoa , stom insistiras na razgovor vo 4 oci , jas begam тага
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:36
Ti si znaes,ne komentiram povekje,,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 13:41

NEMAM potreba Palestinec da kazuvam ...

ti si znaes kaj ti se greshkite...namernite greshki na sred igri...
nema sto da mi se izvinuvas...samo igraj normalno...

Валерија прво ми претиш во стилот: „ќе видиш ти, нема да те спасуваат повеќе и.т.н..... на мојата реплика јавно да ги обелодениш кои се тие....не одговори. Вчера пробав да ја смирам топката...иди прочитај си во играта или, или и ти се извинив за оф топикот.

Денес напишав неколку поста во игрите и ти ми кажуваш дека пак терам по свое.....те повикав јавно да ми кажеш каде згрешив... и ти реков дека ќе ти се извинам ако сум згрешил...пак не ми одговори......

Кога ме критикуваш....кажи барем зошто.
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 14:49
размислување..mislev shatorot ke smiri strasti..pa tuka nema da ima zalbi i poplakiзбунетост
aj ke baram da se dislocira shatorot..i taka ne zavrsuva rabota za sto e namenetoплазење
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 14:55
Granny,pozz
Mislam deka konecno se razbravme so Palestinec,golem gest od negova strana e sto se IZVINI...
Nemam povekje zabeleski okolu negovite postovi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 14:58
голема%20насмевкаma znae on da se seguva...ne gledas sto mene mi pravi..ama bas simpaticno se zezaголема%20насмевка
 i vo red e da se izvini toj sto gresiголема%20насмевка
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 15:00
Da,Granny,simpaticno se zeza...
ok e covekot..
ama,mene mi sozdava cesto anarhija na igrite
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 15:01
Od drugarski aspekt u smisla zabava i tepanje vreme
mozebi si e ok...ama od moj aspekt..koga treba da sreduvam...ne e bas ok,.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 15:03
газење%20од%20смеењеznam..ima i moj udel u igrive...ama ponekogas covek se zaborava...ama i toa ima nekja drazhголема%20насмевкаza obicnite forumdzii...ama znam deka moderatorite ke treba da soberat sili da zacistat...ne namerno e Val,veruvaj...barem jas nenamerno pravam zbrkiголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 15:05
ma znam ja za tebe....znam koj pravi nenamerno,koj namerno...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 311312313314315 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.