![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 212> |
Автор | ||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
EKV - Budi sam (na ulici)
Treba mi svet Otvoren za poglede Otvoren za trcanje I treba mi soba Da primi pet hiljada ljudi Sa dignutim casama Sa dignutim casama I lomi se kristal Svetlucaju staklene iskre Pod nasim nogama Kao potpuni stranci Sa staklom u ocima Sa staklom u grudima Na licima Budi sam, na ulici Budi sam Budi sam, na ulici Budi sam |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Цела ноќ во височина
пловеа гушнати две души и Месечина а јас и ти бегалци од овој свет што љубовта ја учат напамет |
||
![]() |
||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
...i posle svega ja te 4ekam
a me ubija polako kad kazes da ima vremena... ![]() |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
ja josh te volim,volim,volim, ne mogu bez tebeee i ti to znash...samo mi se ne vracaaash
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
Ma di ces naci boljeg momka za te pare
ne budi smesna draga ti mozes do veka tragati al' neces naci nikog tako mi gitare ko ce te vise voleti i ko ce lepse lagati ![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Baaaambaa la bamba
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
"...prva si rekla ti "s tobom cu stajati"
i kada bogovi dignu glas prva si rekla ti "to mora trajati" jednom davno smo imali nas sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani, vrijeme leti kako se poruse sni a isto smo sanjali sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi, gdje si ljeti vec je hladno, ruke mi zgrij..." |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Only you can make this world seem right
Only you can make the darkness bright...itn... |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.......piem na eks.....do dna ,do dna.....
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
немој среќо, немој данас ...
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
I can only imagine
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... rooooden...rodeneden...
denes mi e rodenden... gosti mnogu primam... rooodeeen... ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
when love and death embrace
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
Budim se ujutru mrtav i hladan | sedam u camac u ranu zoru narod na obali ceka gladan dok lovim ribu u mrtvom moru Znojim se, kopam, mnogo sam vredan moram da pomognem svome rodu narod na pesku ceka zedan dok u Sahari trazim vodu Nasmesim se, al’ za minut budem tuzan i zabrinut nasmesim se, al’ ne vredi osmeh se na licu sledi Okov na rukama, jaram na vratu kako da spasem zrtvene janjce suznji cekaju u kazamatu da im ziletom presecem lance Zemlja je postala veliki bordel sve su nas odveli na lobotomiju mi smo prevazidjen, zastareli model slomljenom nemaju sta da slomiju |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |