|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 145146147148149 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zdravo moi milicki... i kako shto veli rushka...oktomvri mi e mesec za slavenje... i da vi kazam iskreno...za prv pat od koga rabotam... ako ne gi brojam dobrite zborovi od moite ucenici i nivnite roditeli... se osetiv mnogu ubavo koga premierot Nikola Gruevski odvoi od svoeto slobodno vreme... i vo nedela mesto da si sedi doma so kjerkjickata... javno ne pofali za nashata rabota...ni se obrati na proslavata... auuuu kolku mi beshe drago...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobaaaar deen....i trgna na mamamd da casti...deneska e den na ucitelite.....a taa e ucitelka so golemo U...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали денес ја погодивте фреквенцијата?
иако времево е тмурно,вибрирајте позитивно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... fala ti milo... da si docekash tolku i ushte tolku... i
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs
со мало закаснување среќен роден ден мамамад
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imajte prekrasen den |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dadicko ma... pa kaj beshe... znaesh li ti kako sum ja kriela tortava... upm... jes da e vlashka...ama i vlashkata ima kraj... poveli...oti edvam ti ja socuvav....
Изменето од mamamd - 04.Октомври.2008 во 12:52 |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN NASA MAMAMD...DA SI ZIVA I ZDRAVA JOS GODINA 100
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...blagodaram moi pozitivci... da si docekate... i ajde kako shto e red...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MАМАМД МОЈА НАЈМИЛА
среќен роденден...
happy birthday to you....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕНЕС Е ПОСЕБЕН ДЕН...ДЕНЕС НА НАШАТА МАМАМД И’ Е РОДЕНДЕН ...
ОСТАНИ МИ ВЕЧНО КАКВА ШТО СИ...ВЕДРА И ПОЗИТИВНА |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro! imajte prekrasen den |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd SREKJEN RODENDEN!!! da si ni ziva i zdrava,srekjna i vesela ushte mnooogu godini i da ni shirish i ponatamu pozitivna energija po forumov
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво резонатори.... !!!!! Еве јас "поминав" специјално само за да ве поздравам и да соберам малку позитивна енергија од вас... позитивци најголеми.... ... ако дозвољавате... се разбира... |
|
Внеси реплика | страница <1 145146147148149 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |