|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 106107108109110 242> |
Автор | |||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
odgovor na koe prsanje
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НА ОВА!!!!
НЕЛИ СИТЕ ЧЕКАМЕ?
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чекам и јас.........................и чекаммммм...............и чекам.............и чекааааааа.........и чекккккккк..............и чееееее........и чччччччч..............ииииииииииии......................................... ама немааааа!!!
Има една модификација на старата поговорка дека кој чека ќе дочека, која гласи Кој чекал...... умрел чекајќи!!! |
|||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dzabe cekanje kako i obicno koga se vo tesno se pravat na toso, hmmmmmm......ili ce odgovorat so prasanje...ili mozebi poetski ce se raspolozeni........
Изменето од Templarius - 02.Октомври.2008 во 14:59 |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
поетски расположени!!!!
|
|||
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
почекај треба да најдат нешо шо да напишат не мојт тие така од никаде, кај нив спонтано одговори е невозможно да добеш, треба прво настрана да се договорат како ке настапат
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е жив и здрав да си ми, слатко ме изнасмеа |
|||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||
ggstefan
Сениор Регистриран: 19.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 266 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ni tvoja rabota e da etiketiras drugite i nivnata vera. no prasanjeto ostanuva site na ovoj forum da go odgovorat, sto mislat deka se sade um: STO IMA PODOBRO OD HRISTOS? |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВО ПРАВО СИ, АМА НЕ ЗАБОРАВАЈ - ХРИСТОС НЕ Е САМ ЦРКВА!!!!!!!
|
|||
|
|||
ggstefan
Сениор Регистриран: 19.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 266 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e tetratka. nema nisto podobro od Hristos.
sledstveno na toa, makedoncite mozat sega samo da se uzanadat, koga veke im bilo propovedano najsovrsenoto. |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
значи и вие сте уназадени и постојано се уназадувате, бидејќи вие од поодамна ја имате таа динамичност и совршеност истовремено |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВО ПРАВО СИ ... АМА ХРИСТОС НЕ Е САМ ЦРКВА ...
ИЛИ ТИ СО ТВОЕТО ИМЕ - ПОГЛАВАР ...
|
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo Stariot Zavet Bog nareduva takvite da se kamenuvaat. Istovremeno, Bog tamu nareduva da se kamenuva i deteto sto ke se oddeli od tatkovata religija... P.S. Mislam deka istoto e zapishano i vo k*ranot. Ako gresham neka bidam popraven. Изменето од Messenger - 03.Октомври.2008 во 19:57 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 106107108109110 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |