![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 2116> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jas ti vikam,Djaki
ja bunis Forumska populacija.
daj smeni avatarce...
BIDI SVOJ...ne kradi tugji...
ljubov za ljubov...ama ne kradi
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Значи до сега ме спасувале.......ајј....... абе врски сум имал јас |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Val ne mozam, nemam sili
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a be djaki .... gledas li kakvi zbrki pravis so izjavata deka me sakas
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
zasto provokatorski akcent?...site sme tuka podolgo vreme(jas, ti, lilija, grenny, djaki)...site temi megu nas se obrazlozeni..od prijatelstva, do zeni, do neverstva, sport, mislam deka nema tema koja ne sme ja spomnale...
se e cista zafrkancija...
![]() eve edna gushka od mene
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Te spasuvale i te kako...
ama ,nema povekje...veruvaj...
|
||
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Не го мрси мустаќот ти кај Валери...Ни се сакаме од малечки со Валерија. |
||
![]() |
||
|
ednostavno site si se skamae megjusebe, nikoj od zor il interes ne pisuva na forumov
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ne zamisluvam ... posle tebe se e minorno
![]() |
||
![]() |
||
|
e pa aj ispejmu ja pesnata
Dolina ljubavi,
da te vidam
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Кажи ми кој...... да им се заблагодарам...да ги почастам нешто...ова, она. |
||
![]() |
||
|
Marijana...
thx za gushkata...
![]() poinakva smisla za humor...
poseduva sekoj od nas...
jas ne igram....taka...ednostavno ne mozam,,
zabava,yes...ama,na sekoj red...provokacija...dvosmislenost...
ne mi ide
![]() |
||
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ama zivot ide dalje ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |