IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 269270271272273 2116>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:21
Jas ti vikam,Djaki
ja bunis Forumska populacija.
daj smeni avatarce...
BIDI SVOJ...ne kradi tugji...
ljubov za ljubov...ama ne kradi
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:21
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

znaci , ona napisanoto deka me sakas  газење%20од%20смеење , moze slobodno da go protolkuvam deka ne e napisano od tebe збунетост газење%20од%20смеење
Miki, a zamizli Lilija da ti kaze deka te saka, dali bi mozel so zborovi da go opises toa zadovolstvo i radost
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:21
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Palestinec...
ako uste ednas citnam Hlorovodorodna kisleina vo Azbuka na pijaloci,nikoj ne moze da te spasi...

Значи до сега ме спасувале.......ајј.......  абе врски сум имал јас
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:22

Jas ti vikam,Djaki
ja bunis Forumska populacija.
daj smeni avatarce...
BIDI SVOJ...ne kradi tugji...
ljubov za ljubov...ama ne kradi

Val ne mozam, nemam sili
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:22
a be djaki .... gledas li kakvi zbrki pravis so izjavata deka me sakas газење%20од%20смеење
duri i na Val i padna nezgodno ... da mi kaze otkako ti vekje se izjasni голема%20насмевка
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:22

Razbiram,relax tema,muabeti opusteni,,,
ama sekoj nov red da ima provokatorski akcent...ne sfakjam...

zasto provokatorski akcent?...site sme tuka podolgo vreme(jas, ti, lilija, grenny, djaki)...site temi megu nas se obrazlozeni..od prijatelstva, do zeni, do neverstva, sport, mislam deka nema tema koja ne sme ja spomnale...

se e cista zafrkancija...среќа

eve edna gushka od meneголемо%20гушкањеiskrena

"recycle your mind"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:23
Te spasuvale i te kako...
ama ,nema povekje...veruvaj...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:23

a be djaki .... gledas li kakvi zbrki pravis so izjavata deka me sakas газење%20од%20смеење
duri i na Val i padna nezgodno ... da mi kaze otkako ti vekje se izjasni голема%20насмевка

Не го мрси мустаќот ти кај Валери...Ни се сакаме од малечки со Валерија.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:23
ednostavno site si se skamae megjusebe, nikoj od zor il interes ne pisuva na forumov

s.r. Dzaki

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:24
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

znaci , ona napisanoto deka me sakas  газење%20од%20смеење , moze slobodno da go protolkuvam deka ne e napisano od tebe збунетост газење%20од%20смеење
Miki, a zamizli Lilija da ti kaze deka te saka, dali bi mozel so zborovi da go opises toa zadovolstvo i radost

ne zamisluvam ... posle tebe se e minorno газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:24
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Не го мрси мустаќот ти кај Валери...Ни се сакаме од малечки со Валерија.

e pa aj ispejmu ja pesnata

Dolina ljubavi,
 da te vidam
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:24

Te spasuvale i te kako...
ama ,nema povekje...veruvaj...

Кажи ми кој...... да им се заблагодарам...да ги почастам нешто...ова, она.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:24
Marijana...
thx za gushkata...
poinakva smisla za humor...
poseduva sekoj od nas...
jas ne igram....taka...ednostavno ne mozam,,
zabava,yes...ama,na sekoj red...provokacija...dvosmislenost...
ne mi ide
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 14:25
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Те Сакам Валерија....како тоа не можеш да го разбереш....Те сакам.
сршено%20срце..gledas...
ama zivot ide daljeзадоволство
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 269270271272273 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.