![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 268269270271272 2116> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i dali moze da zaklucime deka vo soredba so durgite Dzaki e angel ? Изменето од DJAKONDO - 02.Октомври.2008 во 14:17 |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
eve go toj sto me saka
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Кој ја провоцира Валерија бе....немој да сте ја нервирале....така ли е злато мое Валери....им кажав убаво нели. |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
aj neka se izjasni nekoj dka ne me saka (kako covek) ne mislam da me ljubi
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Razbiram,relax tema,muabeti opusteni,,,
ama sekoj nov red da ima provokatorski akcent...ne sfakjam...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
kogo sum naljutil ovas, ama bidete iskreni
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Те Сакам Валерија....како тоа не можеш да го разбереш....Те сакам.
|
||
![]() |
||
|
upm, i samiot se zaebav
citam svoj post a mislam deka Lilja go napsala
ako ke se naviknam na noviot avatar
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Palestinec...
ako uste ednas citnam Hlorovodorodna kisleina vo Azbuka na pijaloci,nikoj ne moze da te spasi...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
Јас не те сакам....многу ја задеваш Валерија........она на три пати ми се пожали од тебе. |
||
![]() |
||
|
znaci , ona napisanoto deka me sakas
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
e koga ke ti kaze deka potpolno te razbira, togas krevaj race
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 268269270271272 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |