|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 8384858687 89> |
Автор | |
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo vo sto ke porasnat e prasanjeto..
|
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haahaahhahaha
odlicna ideja i uste podobra realizacija. Navistina me oraspolozi ovaa obrabotka. Navistina neznam od kade ti doagaat site ovie idei, ama super se |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jane ova bila na prvo mesto na photo net
uz drugi sto gi imav |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво анакин, која креативност!!! Умешност...Внуков просто излегол од фотографијата.
Јас....јас.... на фотошоп знам само бељи да правам, да вадам глави од туѓи жени и да ги ставам до туѓи мажи....но и тоа е нешто
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да е НЕШТО
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVAA VEKE ME POTSEKA NA POSLEDNA STRANA OD SPISANIETO ARKA KADE STO IMASE GALERIJA NA NADREALIZAM
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuj jane
kazi mi ti poarno dali ova e dobro za naprimer kalendar eeeeeeeeeeej bidi korisen malku |
|
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da pomine so malku pokomercijalen pristap |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazuj tegla
koja e taa komercijalna finta daj nekoj predlog ono da na leviot goren agol kje ima logo zatoa i toa mesto e prazno Изменето од anakin - 02.Октомври.2008 во 01:08 |
|
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo be Anakin.Ajde ziveli so caskata
|
|
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo - trgni gi meurite. Znam deka gi obozavas i ti se trade mark, ama nekako mi se visok. Povekje stoi za penlivo vino, vnimatelno upotrebeni.
Vtoro - Vinoto, casata i grozdot treba da dominiraat. Nekako mi se temni. Ti trebaat prvoklasni stock fotki. Vidi od Loser i od Lukovic. Ova se moi licni razmisluvanja. Ne mora da sum vo pravo neli . Vodi se od praviloto LESS IS MORE za komercijala. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ги тргам
супер си се сега на оригиналните слики |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8384858687 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |