IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Се плашам од...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Се плашам од...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 29>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 15:12
...од диетална ограниченост
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 15:27
Ne se plasi i edinicite se za deca,taka ni vikaa
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 15:35
Стално ме болеше стомак кога имав час по македонски смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 16:12
Ednas od strav da ne dobijam samar ili zlobni prekori izlazav deka imam domasnaa...i koga trebase da ja procitam se mi odese planski i ke bese uspesna misijata dokolku ne napravev glupava greska vrtejki po 3 stranici dodeka citav edna recenica Tuka me otkrija sekako,no bese premnogu impresionirana od mojata snaodlivost za da me kazni
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 16:32
СПО ...

... разделби
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 18:17
se plasam od tebe
faster then light :D
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 13:46
од тоа што се уште може да ми изнуди насмевка...и не просто насмевка него да ме насмее.ѕвездаголемо%20гушкање
се плашам и од тоа щто го кажувам jавно.... хахахааххаххах...
важно е дека се насмеаjав денес.

Изменето од pagane - 01.Октомври.2008 во 16:59
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 13:58
Originally posted by Keri Keri напиша:

...височина.

.....istoгрицкање%20нокти
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
magdalena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 00:46
...pajak
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 01:25
insekti
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 01:59
Stravot e normalna rabota-eve jas ne se plasham od starosta sekoja doba ima svoja ubavina,no senilnosta e strashna od nea se plasham,se plasham od nekoja nedaj boze losha bolest so koja bi im go poremetila mirot i zivotot na moite najbliski,se plasham da ne slushnam losh zbor za bilo koj i od bilo koj bidejki toa mnogu me pogoduva,se plasham.....site se plashime od neshto..se plasham da ne mi zamerite shto pishuvam latinica a neznam kako da pishuvam so kirilicno pismo na kompjuterov ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 23:44
Se plasam deka ako kazam navistina od sto se plasam ke se ostvari i zatoa mnogu lazam na temava
Кон врв
black eye Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black eye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 23:45
Originally posted by nena34 nena34 напиша:

Se plasam od drogata koja se poveke ja ubiva mladava generacija , se plasam zosto i jas imam dete koe utre ke pocne da se izleguva podaleku od pred zgrada da ne zapadne vo nekoja takva belja , davam se od sebe kako sekoj roditel da mu pomognam da se izgradi vo silna licnost , no sepak vo mene ima strav od taa "pusta" droga .Okolu mene poznavam prekrasni familii na koi ednoto dete im e od uspesno , pouspeshno a drugoto im se drogira ,do drustvoto li e , do roditelite do.........?
?
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:00

Најдобро е човек да не се плаши... туку само да биде претпазлив... и тоа многу...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.