![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 93> |
Автор | ||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
За кривите букви се заебавав ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Шефе Иван 4ти Грозни се млател со турците во 16век ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
На крај да не беа пољаците виена ќе паднеше под Сулејман величесвени(Или да не беше Селим?)
|
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Брат остај ти тоа Русија немала Империја која се протегала на 3 континенти...друго Турција го доживеала цутот на нејзината империја во 1573 година, тоа ќе му дојде скоро крајот на 15 век......
И ти неможеш да водиш војна против повеќе земји Турција едвај ја поразиле во Виена, чим по два пати ја нападнала Виена можеш да замислиш колку биле јаки.... Како и они така и Хики.... Хитлерова Германија едвај беше поразена, за да ја освојат топката Русите мораше да жртуваат 20 милиона Руси.. |
||||
![]() |
||||
ThrakerAnticki49 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|||
Е сега си супер. Сръбскиот и рускиот, како и сите словенски язици имаат падежи, само нашиот македонски язик нема. Тоа да ти е първиот урок по панславянизъм. |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Добро не викам не....додуша кажав само некои работи само кога ќе размислам случајот со Турција беше подруг со Хитлер беше подруг, Хитлер мислеше дека може да води војна на повеќе фронтови, а незнам и зошто и објавија војна на Русија кога Русија беше во сојуз со Германија...... Турците пример сакаа да ја освојат Виена, ама не им објави војна на Полјаците на Германците и на Русите туку они и објавија војна на неа...... Јбга заради муслимот тоа.. |
||||
![]() |
||||
ThrakerAnticki49 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|||
Како се пее во песната, ИМА САМО ЕДНА ВИСТИНА... |
||||
![]() |
||||
|||
Е не ја знам, ваљда сум ја слушал ама неможам да се сетам само ако е некоја бугарска не ја пуштај.
|
||||
![]() |
||||
|||
Извадија поука али касна поука од Поатје 832 година беше ли?Дека ако не ги сопрат ке им нема крај.А во јужна украина до каде што стигнале турците скоро до Киев.Туците сами ги провоцирале русите на војна со пљачкања,пустошења и тако даље.Така да од русите сами си го бараа.Хитлер го нападна СССР за да го оствори вековниот сон на германските народи а тоа е животен простор во Источна Европа и поробување на словенските народи.НАТО и ЕУ се најновата инкарнација на тоа.
Изменето од Царевић - 01.Октомври.2008 во 23:04 |
||||
![]() |
||||
|||
Е, НЕ СИ Я СЛУШНАЛ,
ИМА САМО ЕДНА ВИСТИНА ИМА ЕДНА МАКЕДОНИЯ ПЕЛЕ, ПЕЯТ, ПАК, КЕ ПЕЯТ, ЖИВА БИЛА ... |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
![]() |
||||
|||
Како беше за бугарите уште 9 дела? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
не е тая |
||||
![]() |
||||
|||
А, се викаше "Бисер Балкански"
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |