![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 1364> |
Автор | ||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e arno de
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
citaj ... ova kje go kazam samo ednas ... i ne go povtoruvam
![]() BIBA_G
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...pa pa paaa se na leva noga....
![]() Изменето од mamamd - 01.Октомври.2008 во 20:17 |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
pushi,pushi,pushime
gajle si nemame pushi cela nacija so garancija ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ushte dve imam...koj da odi do knizara....
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
8h e, dosta ti se dve za vecerva
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ja
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
да ти бев во комшии сега веќе ќе имаше ![]() |
||
![]() |
||
|
...ma ne sumnjam ... ne se somnevam
![]() ![]() ![]() ...kejt malo... mene dve mi odat dodeka recesj...piksla... do vecer... kutiicka...nema da i prostam.... ![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
a eve me jadev |
||
![]() |
||
|
...ti pa ti..mora li site sobi da gi merish ![]() ![]() ..ajde pobrzaj... |
||
![]() |
||
|
ti se obiduvas da me stignes ??? ... 3 do fajront
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
kaj e alan ?
|
||
![]() |
||
|
...ovoj mojov mi gi kupuva... jas ne mu krsham ater... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |