IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Обетка на машкото уво?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Обетка на машкото уво?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
Автор
Порака
Ifona Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ifona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 22:54
Повеќе сакам пирс...Не ги сакам многу машките обетки...=D
Кон врв
misseli4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misseli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 20:48
хех...воопшто не ми смета...баш ми делува симпатично...ама нормално само на едното уво...
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...     
Кон врв
marija-92 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija-92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 13:34
ako e dobar tipac i onaka malce podugacko kosice + obetka mmm bas mi se top takvi decki
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 13:42
mislam sto ima cudno ako ima obetka ja imam obetka od 1 godinka a sega imam 17 i nema nisto cudno :D:D
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 01:12
сакам................ ама не стои на сите зависи до личноста
Кон врв
jenny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jenny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 13:00
A zosto da ne ?!
Ljubovta e centar na Univerzumot
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 18:26
....Zosto da ne......od moite sinovi ,sredniot ima obetka...i bas mu odgovara so imidziotтрепкање.......(ubav na majkaсреќа)
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:27
obetka?da,zosto da ne,moze i na dvete usi.pirsot isto taka mi se dopaga.
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:37

Не ми пречи кај други, лично не сакам да ставам. Преферирам пирс за мене лично (ама на веѓа плазење).
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:48
Jas lichno - nikogash ( a mozzebi ni togash)
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 12:02
Mnogu sexy mi deluva...
iako,mnogu zavisi i od tipot sto ja nosi
ne stoi bas na sekoja facaголема%20насмевка
imam dvajca kolegi okolu
i dvajcata nosat i
za chudo ok im stoiголема%20насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 21:56
mi se dopaga posebno da ima i dolga kosa
Кон врв
ubavicaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Декември.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ubavicaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 13:48
poveke bi sakala maskoto da ima pirs otkolku obetka
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 07:57
Nemam namera da chitam se od pochetok, no me interesira dali nekoj znae od kade poteknuva obichajot ili pojavata na stavanje obetka na mashko?

Dali mozhebi onie koi si stvaat obetki znaat za toa? Dali toa go pravat zatoa sto e trendovski, zatoa sto e moda, zatoa sto site pravat taka, zatoa sto e cool, zatoa sto ubavo im stoi, zatoa sto gi pravi pomazhestveni, mozhebi pozhenstveni ili zatoa shto znaat od kade poteknuva toj obichaj i sto znachi toa?

Изменето од Messenger - 28.Декември.2008 во 07:57
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.