![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 243244245246247 2116> |
Автор | ||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
im se dopagja na bankomatite odpozadi , ne ti se lutat
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
radi satisfakcija...ih kakvo custvo
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
koga nemas pari ni na precek, togas istovremeno: ti odsalter, maz ti od bankomat
e bas na www.djakipedia.com ke najdes takov napis a i komentar
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
a be djaki bruzerot ne ti raboti bash dobro,,,,a i slabo apdejt im pravish na podatocite
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... na shalter ne odam... da se brukam... edna guska sekoe odenje... glasno mi vika... g-gjo...od minusot li kje vadite...
![]() |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
...леле јас не можам да ја отворам страната.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() и мојот компјутер станал како на Вал... ![]() Изменето од Lilija7 - 01.Октомври.2008 во 15:44 |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
|||
a mojot (da cuknam vo drvo) dobar jet
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
koga veke spomna guska, aj edna guska (so sh) od mene
![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
а бе терај ја упм....... ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
|||
bruzerot ne bash najdobro , ama bulduzerot dobar jet
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
a be cuti ...jas procitav guska i odma na gushka mi otide..vikam ja stiskaat gospozata po shalteri..posle tek procitav deka e "zivina"
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
da te viknam da izramnish edna mega ovde...na komshiite e
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... e ova malku me uteshi... so gushkite de... vo prevod...pregratki...
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 243244245246247 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |