![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 212> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti si tajna otrovna, od site sto ja krijam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
predja se srce izgubili smo boj
nikada vise ti ne pricaj o njoj
u mom zivotu sad nema vise nje
predaj se srce, izgubili smo sve
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Ispisaću po nebu riječi za tebe
Vjekova mir vračaš mi ti Smiruješ vode nabujale Moj šapat i krik ćeš pomiriti Pijem ti dah kao lijek Svaku noć Prije no što usnim ja I taj tren i zauvijek Samo ti, ti si mi u mislima |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
na tvojoj ruci prsten
u tvome oku suze
taj drugi sto te uze
ne voli kao ja
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
love in cooooold bloooood...HIM
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..druze TITO mi ti se kunemo....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........pomogni kukavici da umre muskiiiii............
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
oj mashino pust dima jache
da ne vidim kako draga plache
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Нани, нани детенце
во шарено креветче...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Стани моме да заиграш...
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
..mala je dala,nije to sala..nije to sala..
Ma ajde svojim putem idi dalje.. ne tre*am ja tvoje zagrljaje.. ..pa da posle pricas.. mala je dala..nije to sala..nije to sala ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
He's saying
I'm on a roll With all the girls I know I know you wanna hit that I know you wanna hit that hit that |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...dz`m`... dz`m`.... dz````m...
![]() |
|
![]() |
|
magdalena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
cela nok vo visocina, povea gusnati dve dusi i mesecina..... |
|
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |