|
Закон за јавна чистота |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno ovie zakoni su najdobri zakoni od ovaa vlada
ama na primer za frlane otpad 50 evra kako ke go nosam ja otpadot 1 Km zs na 1KM ima kanti :) |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па во овој закон пишува дека ќе се стават корпи за отпадоци на секој 1м.Сакам уште еднаш да го поздравам овој закон а најмногу владата.Оваа ви го кажувам како оснивач на таа тема.
Изменето од mileg - 30.Септември.2008 во 12:35 |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ајде да го видиме и тоа, ма да ова со корпиве луѓето како Трифунчо го викаат 17 години по ред, но да видиме што ќе се случи сега....
А чекајте тек дури сега какво карање ќе има.. Овие корпи што треба да ги постават, гарант за тоа ќе даде пари владата(ако даде), па после тоа Трифунчо ќе се јави и ќе го блокира овој проект и ќе рече дека тоа треба да го направи градот Скопје а не владата, па владата ќе се јави и ќе каже дека Трифун направил помалку за градот и од градоначалниците на Ес Де Ес, па после тоа ќе збори Трифун дека владата преку ова сака да си го крене рејтингот, па после овие ќе почнат да зборат дека Трифун го блокира овој проект и сака се сам да направи за да го крене рејтингот, за да остане на удобната градоначалничка фотелја...и на крај ќе бидне проектот пропадна, корпи НЕМА! |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ви појаснам уште еднаш дека тоа што го кажав не е од мене измислено туку така е напишано во Законот за јавна чистота.Ако имате уште некое прашање повелете поставете ми и јас како оснивач на темата ќе ви одговорам.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако стават корпи ќе ги собере некој за старо железо
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не ми текна мене ова |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами кој ќе ги казни малите дечиња ???
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
татковците и мајките |
|
komarec 69
Нов член Регистриран: 12.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakonot e dobar,samo ne veruvam deka ke se sprovede
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моира сакам да кажам дека овој заон мора да се почитува од нас граѓаноте инакоу како што кажаа ше има и казни во врска со тој закон.Да не се повторувам казните ѓи пишува во моето излагање.Малку излегов од темата ама ќе ми простите.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe mileg so si se fanal za pocituvanje na zakonot, si se prosetal li ti niz MAKEDONIJA, objasni mi kako ke kaznis nekoj koj vo kup gubre ili nekoja deponija (gi ima na sekoj) cekor ke frli opusok ili parce hartija, neli ti e malce smesbna situacijata. |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kultuzin не е за смеење тоа туку тоа е за плачење.Треба малку да се стави ред во таа држава.А за казните прочитај во моето излагање ќе ти стане појасно.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da za placenje e za placenje i i toa sto ti se nadevas bez da imas osnova za toa, za vakvi zakoni e potrebno vreme, edukacija ,rabota ,mnogu e smesno ako mislis deka za eden den se ke se resi, zatoa treba vreme prijatele. Vo Germanija na primer kaj sto zivee najdiscipliniraniot narod vo svetot im trebase edna godina podgotovki za da go vovedat ZAKONOT za PUSENJE, edna godina znaci debatiraa ispituvaa se podgotvuvaa. Znaes li deka vo site firmi bidejki se zabrani da se pusi vo zatvoreni prostorii nadvor se postavuvaa nadstresnici, pepeljari klupi, se ozacuvaa mesta kaj sto ke se pusi na zeleznicki, a sto se napravi kaj nas ,dali se postavija kanti, dali narodot bese dovolno i na vreme educiran i informiran, dali se iscisti drzavata id smetot? |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стрпи се малку ќе биде така и кај нас како што е на западот.Ќе има и места за пушење.Тоа ќе го направи нашаа влада.Ама вие не чекате туку право критикувате.Чекајте малку па ако не држи место и јас ќе критикувам.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |