|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 212> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хвала ти,хвала ти црно бела љубави,певају ти гробари твоји верни синови
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.youtube.com/watch?v=prApsRRbCzc
I Love You, Babyyyyyyyyyy i love you baby...let me love youuuu Изменето од Kastro - 30.Септември.2008 во 03:25 |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......Ne vazi se,ne vazi se
sto tvoje reci bole sto vise me ne ljubis i zato maske dole Sto samu me ostavljas u ovoj kuci lazi ne vazi se to sto volim te al' to sa njom,e,to se vazi.......... |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Piksla od kristala
Kamo srece da sam sada sa njom Ali nisam I napravicu lom Pijem vinjake I pijem ih na eks Slusam narodnjake a voleo sam T-REX Tragovi na mome licu govore sve Posle okrsaja mene I nje Mrzim kad sa zenskom moram da se bijem Nismo vise zajedno I zato sada pijem Pravili smo picu I pekla se u rerni Jedno drugom pricali smo koliko smo verni Sto je bio svecano postavljen za dvoje Imala je mini suknju ljubicaste boje Krenuo sam desnicom da bih je mazio Izgledala je tako nezno pa sam pazio Rekla mi je strpi se dok se ispece pica Dok je rekla pica skine osmeh s moga lica Ne volim kad cura tako grubo me sasece Resio sam cvrsto da joj upropastim vece Igrali smo igre bez granica Nismo znali gde je zadnja stanica Sve je krenulo od bezazlene price Kako njene noge na pivske flase lice Ocigledno nije shvatila salu Sve je poletelo sto je bilo na astalu To je ljudi bila srca do kolena Rekao sam joj da je umobolna zena Zgrabila je stolicu I gadjela me je Stolica pogodi moj kolor te-ve Poceo je u glavi alarm da mi zvoni Kada sam video razbijen moj Trinitron Soni Bio je razbijen moj Trinitron Soni A tada sam razbijacki nastupio ja Jer ko je jaci mora da se zna Za siju sam je zgrabio i svom silinom uza zid nabio Krenuo sam desnicom da bih je kresnuo Izmace se guja u zid sam tresnuo U ruci joj se nadje piksla od kristala Udari me tako da je pomrcina pala Nastavi da udara tako nemilice Krv mi je ko plima preplavila lice |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hej, sve manje tipova ostaje poput nas,
sve drugo odavno je otislo u Honduras. Mi trudimo se znanstveno da propadnemo barem dostojanstveno. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пусти нека вода носи
у заборав....
EKV
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prate me jos od rane mladosti tipovi spremni na sve gadosti.
Svim promenama odolevaju, o Bato, Bato, samo polevaju. Cuvam se raznih elemenata, od maloletnih delikvenata, bacila, matorih onanista, o Bato, Bato, nacionalista. Sad mi je pomalo dosta tog presinga, polako momci, ja nemam vrat od mesinga. O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio? Hej, sve manje tipova ostaje poput nas, sve drugo odavno je otislo u Honduras. Mi trudimo se znanstveno da propadnemo barem dostojanstveno. |
|
evridika
Нов член Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no women no cry....no women no cry..
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRate me fRajeRi sto govoRe "R", oni su pRgavi po pRavilu i pRetezno se konfRontiRaju, o Bato, Bato i oponiRaju. |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..this boots are made for walking....You keep playing where you shouldn`t playing..One of those days this boots are walk all over you ...
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали знаеш....паметишшшш..............ај кога се љубевмеееееее.....
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Volim Partizan crno bele boeee volim Partizan kaooo oci svoe! |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |