|
Во која... |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mimi24 moze na karneval pa i uste da za densame na nekoja od platformite. Ama bez prsluk ne densam a za tanga ke razmislam. P.S. brisi si gi porakite vo inbox |
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех јас еве втора недела сум во Италија и од овде пишувам.Италија ау па за мене е земја во која пораснав,земја која ја познавам добро како МК.Работата ме носи ваму.
А за италијаните.Се разликуваат многу од нашите момци.Немаат огртаничувања во сваќањата околу те*е и твојот начин на живот.Се е дозволено освен крајности нели? И се прават би рекла ВО ИМЕТО НА ЉУБОВТА.Кога тој е вљубен е тогаш знај дека ке те држи на дланка, а ти ех па ти се знае ке бидеш најсреќната...:)) Добро патување ти посакувам во Италија:) И обавезно посети некој добар бутик и најважното присуствувај и биди дел од добрата забава во сабота во дискотеките:)) Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сиднеј, Лондон, Барселона |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......се мислам да пишам што би сакал да посетам и многу е тешко......многу тоа би сакал......ако морам да одберам нешто еве би потенцирал Африка.......ако ја посетил некој нека пише некој збор ........велат дека боите таму биле единствени ,неповторливи......Што би препорачал.........АКО НЕКОЈ МОЖЕ ДА СИ ДОЗВОЛИ НИКАКО НЕ СМЕЕ ДА ГО ПРОМАШИ АМСТЕРДАМ , ОД СРЦЕ ГО ПРЕПОРАЧУВАМ........
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поготово Африка е сеа интресна..коа кај нас е грч ладно ... |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од двај чекам да одам во Парис
неможам да издржам во последно време само планирам негде да заскитам надвород македонијава |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mesto kade sto sakam da otidam e Los Angeles Usa, a mesto koe sto mi ostavilo najubav vpecatok se dve, MInhen i Toronto, no mnogu poveke Toronto, pogotov mostot tokmu na nijagarinite vodopadi koj sto vsusnost pretstavuva i granica pomegju Canada i Usa... Prekrasna ubavina, ustvari cel Toronto e nesto prekrasno, svoja prikazna za sebe... Mora da go posetitie
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја највеќе сакам да идам у Сиднеј, па после у Њу Јорк, Петерсбург, Дубаи и Лас Вегас( да имам милионче и да се искоцкам)
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пре би Мелбурн отколку Сиднеј, не за друго, градот е лудница, од она што сум слушал за Мелбурн... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачу Пичу! Бил некој таму?
Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сиднеј го прогласија за најубав град на светот за 2005 од повеќе списанија и магазини, а 2004, 2003 беше втор и трет позади фиренца. Летово идам за сиднеј 90% мора да се види. Изменето од Andjelina - 23.Октомври.2009 во 01:07 |
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иначе земја во која сум бил многу пати и во која сакам да идам уште 1000 пати е Словенија...милина.
Изменето од Maro |
|
Ne,a ti?
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bil/a na izvorot na Sava?Fenomenalen e. Mesto sto sigurno ke go posetam povtorno e Sidney. Mesto sto ne sum bila,a imam zelba e Brazil. |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |