|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штета... ама белки ќе не прослави... оној од Неготино остана, така? Него го видов...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da toj ostana..samo mnogu mu pomogna karolina so pesnata,se trudeshe epten da bide dobra,i imashe mnogu naboj vo izvedbata so nego,elektricitet nabi vo izveduvanjeto karolina,sekoja i cest vela za karolina iako ja mrazam mnogu
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas tipuvam na Kristijan sto izleze...deckicot ima harizma..sigurno kje vleze u sabota...se kladam
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мораш да ја сакаш фикс... и јас не ја сакам...
ама ако му помогнала на детето, супер... мене ми се допадна како пееја - мислам дека тоа дете има квалитети, и може да се покаже - но останува да видиме како ќе биде |
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го слушнав, ниту го видов, ама ако велиш дека е добар, може и ќе влезе |
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno mozele malku poveke da se potrudat okolu scenata..poso bese najavuvano kao neso najglamurozno i ne videno do sega na balkanot..kandidatite znaci celokupno site se slabi peaci spored mene(bar od prvoto viduvanje)dali 2-3 se izdvajaat..Aleksandar od Negtino deckoto nas e super i zasluzeno vleze..nastapot so Karolina bese eden od podobrite vcera ako ne i najdobar iskreno..drugiov nas nekako bese so mn.trema i odpea mn.mal del od pesnata a onoj drugion skoro cela pesna..cudna stvar mi e toa..pa kako ke go ocenat kako pee??ali nema veza..iskreno ne ispadna onaka kako so go najavuvaa..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas e pizmam mnogu karolina ama mnogu mu pomogna na deteto,plus mi se bendisa i toj ,sme rabotele vo ista profesija so nego |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://youtube.com/watch?v=bj4gKFmuV2Y&feature=related
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почетокот на шоуто можам да го оценам како солидно...ми се допадна целовкупната замисла и реализација иако очекував многу повеќе...Иако беше најавувано како нешто невидено досега-беше далеку од тоа...сцената веќе видена(ништо спектакуларно),натпреварувачите-просечни(тоа и беше за очекување),водителите потфрлија-не докрај подготвени,премногу несериозни (изгледот и облеката-полн погодок)...Дури и настапот на Анастасија не ми се допадна-како со сила уста да отвараше сирота...гарант си мислела-ват д ф*к ем ај дуин хиар?
Настапот на Александар и Каролина беше фантастичен-одлично се надополнуваа...Александар заслужено влезе во големата соба...За Кристијан-стискам палци за во сабота |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E Biba_G sega am voopsto ne se slozuvam so tebe...pocetokot bese stvarno fenomenalen tuka se soglasuvame,a scenata vikas vekje videno..Biba mora da si greska scenata,rasveta i se sto ide so toa e kupena pred nekoj mesec od istata firma koja e zadolzena za stage-ot na Madona.Vo Evropa samo nekolku kukji imaat vakva rasveta,mozebi ne bese epten spektakularno,ali za vakov show-sosema dovolno,natprevaruvacite-50-50..imase mnogu dobri,no i strasno losi..na pr. losa bese tipkata sto peese so Jelena Rozga-ziv uzas..a pomina ponatamu na smetka na nas Kristijan koj mene me voodusevi..deckoto bas imase i glas a bogami i facka ..Voditelite-nisto loso nema da kazam..Sepak svetlosni godini se daleku od nasite ovde..Maca me iritirase..no ne povekje od onoj Nenad sto komentirase na A1..pa zatoa morav da gledam na NOVA TV...A za Anastasija..ok bese..nisto spektakularno..samo uste edna tezga |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бре Алане...ако размислиш подобро ќе видиш дека се слагаме јас и ти...Знам за шоуво уште додека беше во подготовка...знам за студиото,за опремата,за осветлувањето...знам дека е купена најквалитетна опрема,камери кои ќе го покриваат буквално секој агол во Академијата и каде што и секој шепот ќе може да се слушне...Токму и заради тоа очекував мнооогу повеќе вчера...Сцената беше О.К....но многу посиромашна од евровизиската,од оние на Гранд шоуто...водителите реков-премногу некако несериозни...А Анастасија-да,што има да се труди-загарантирана тезгичка
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм шоуто е бљак кој ли будала фрлал толку пари за она......а иначе кандидатите си се секој на свој начин таленти нема замерка за нив.
тоа е само мое мислење |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер беше ШОУТО, навистина интересно, не знам кој поинаку вакво шоу вакла ќе направи, зар М2 или Драган Вучиќ??????????
тој што излезе нашиот многу трема имаше, не се покажа ама баш ИЧ али Александар беше супер благодарение на најдоброто од та вечер - ексцентричната и најубава КАРОЛИНА! Таа имаше најдобар настап таа Марија Шерифовиќ делуваше надуено и дебилно како секогаш се на се, СУПЕР беше, освен НЕНАД кој не престана да се смее ко зелен на секоја можна реченица опд водителите кажана, НЕНАД е Ок, али мн тресе зелени и се смее цело време ко недоквакан супер почеток, супер водители, супер гламур, ќе видиме за понатака |
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum gledala no vecerva ako nema nekoe dobro filmce ke gledam za da mozam da go kazam i svoeto mislenje , a toa dali mene ili na bilo koj ke mu se dopadne ili ne e licen stav i gledanje kon neshtata.Na prim.nekoj kaza scenata e super i jas ja poglednav slikata prekrasno mi izgleda no i za ubava scenografija treba mnogu pari,bez niv nishto.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |