|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina stvarno si bila onaa None pejackata ?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh nina nina
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet iam glas za peenje lelel utre onaa po muzicko u hor ako me izberea ja sakam da sviram, kazi anakin so " eh nina nina " ?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj Nina napisi nekoj sostav tuka
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
збунет сакаш ли да напраам тема само за нас ?
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа ќе има и рима у насловот на темата
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma pisi so ke ti tekne
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не смее поважно ништо да биде, Тања, од допири и бакнувања додека околу нас беснеат обврски со зинати усти велејќи - Види ме, види ме, јас поважен сум - нема такво нешто Тања, не трчај од шупа да створиш дворец, гости секогаш мана ќе ти најдат,а јас замислував само пештера во некоја осамена шума,а ние како диви животни се бркаме меѓу дрвјата, само толку ми треба. Не сум трофеј што можеш да го закачиш над каминот осветлен со најдоброто светло, не ми ги криј маните од кои понекогаш се срамиш додека ме манично ме трлаш зад ушите.
Гушни ме сега и не ме прашувај дали те сакам, погледни го со мои очи светот што го створив за тебе тогаш кога те гледав со мојот најискрен поглед, оној што го запамти и што не ти е видлив повеќе зошто го превзеде начинот на молњата што ги осветлува само моментите на збунетост кога се обидуваш да ме заплашиш дека ќе заминеш ако не го превземам разумот во свои раце и ја фрлам топката на мрсулавите сирачиња на кои досега им припаѓав. Уплашен дека сум само бледа копија од она што го сакаше и обожуваше зошто се менуваше велејќи ми да го направам она што треба онака како треба, јас само го забришав носот со ракавот гледајќи те збунето ... |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тања е среќна девојка, но изгледа не е свесна што нашла ... |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet ko ke bides online ke ja napisam temata sea ne ukljuci seee zbuneeeeeeeeeettttttttttt
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ah Tanja...Tanja... shto mi go nervirash deteto... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...легни ме Тања мила тивко ми шепкајќи додека рани ми превиваш, оние од твојот гнев створени поради верност и невиност докажана и многупати проверена, но сепак наново тестирана со секој нов ден како да проверуваш дали сеуште птичката ги пее истите песни наменети за тебе што те буди наутро стоејќи на прозор чекајќи да му ги посветиш своите трошки внимание што ќе му овозможат и тој ден да лета високо. Се е онака како и првиот ден кога на раме ти слета на увце да ти пее додека мислеше дека нема птица што може да ти влее надеж дека ќе ти ги разбуди оние чувства за кои не беше сигурна дека воопшто ги имаш, оние кои беа потиснати заради лицето што те штити од оние валканите со алчен поглед.
Те гледам како само птица може онака како кога е восхитена,ти се отвараш и се плашиш, а со тоа и мене ме плашиш. Како може птица да те повреди со песните што ги пее за тебе ? И кому си единствено безбедно место каде може да слета и зар птицата умее да го сруши своето гнездо ? Шепкај ми тивко и запеј ми ја онаа песна која никогаш не си ја запеала никому, онаа на себе посветена, само за тебе зачувана.Знам дека јазикот ти игра во тактот на таа мелодија, желна да ја запееш, а јас желен да додадам уште некоја строфа ... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле ама е добро |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |