![]() |
|
Кога ќе и кажеш Те сакам. |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кога мене мојот сакан ќе ми рече дека те сакам, ни во еден,... ама баш ни во еден момент не сум помислила да го искористам тоа...
![]() ![]() и прашање... зошто ја сакаш кога таа го преценува ?? заслужила да ја сакаш... ?? ![]() |
|
![]() |
|
jinx ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
сигурно мислам така...........
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Koga ke sakas nesto za vozvrat.
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Приказната со нејзе е завршена, животот тече понатаму, и
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
кога ќе ми рече ТЕ САКАМ светот го гледам во розово, и уживам а не го злоупотребувам
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Koga si dve nedeli pred plata.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Зависи на која ќе и го кажеш тоа... |
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Јул Бринер има право. Зависи од тоа на која ќе и го кажеш тоа...
![]() |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
petit ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
sekakvi luge ima...i onie sto toa odvaj go cekaat i onie sto bi go zloupotrebile i onie sto od koga ke ima kazes nesto se mutni......
|
|
Something happened for the very first time with you, my heart melted to the ground, found something true, thinking I'm going crazy
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ми кажа -те сакам...и силно го
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Те сакам, ма
- Мхм...ќути сега да ја чујам најавата на вестите |
|
![]() |
|
koga ke stanam "lazgo"
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Ко ќе сакаш да се заебиш
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koga ke mi kaze ,,te sakam,,toa e nesto najubavo
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |