|
Иселенички Џубокс |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Септември.2008 во 12:48 |
Дали ви се допаѓа емисијата?
Изменето од Pehcevec - 28.Септември.2008 во 12:48 |
|
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pod hitno eden bombas-samoubiec da se raznese u studioto dodeka trae emisijata...Sigurno kje odi vo rajot i vecna kje mu bide slava
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех... зашто? |
|
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEEEEEEEEEEEEEEEE..kakvi voditeli..kakvo studio..uzasno mi e
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Pehcevec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех сега... |
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so znam nekako mi e vestacka emisijata..samata emisija so se pravi za iselenicite toa se e ok..treba da ima takva emisija..ama vo celost ne e neso..bar spored mene
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene emisijava mi go navreduva osnovnoto mediumsko dostoinstvo...zatoa odbivam ponatamu voopsto da diskutiram na temava
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да неделниот термин на мрт е резервиран за нив-затоа никој не гледа мтв во неделаЈа мислам тоа ти е емисија за луѓе кој немаат што да прават а имаат јаки нерви.За нормален човек да ја гледа треба да се напие пола час порано еден кетанол за болки во глава и лексилиум за нерви.Кога лековите ќе почнат да дејствуваат ќе почне и емисијата!И ќе почнат да се јавуваат бабетини што се немаат вратено во мк едно 100години()и кажуваат дека многу им е жал за мк,сакаат да се вратат овде да видат роднини,струга да видати добиваш мислење дека луѓево се на робија или нешо слично-и потоа си го поставуваш прашањето,,кога толку ти е тешко зошто едноставно не се вратиш?!,,.Потоа се јавуваат ,,патриоти,, кој објаснуваат како ние лошо водиме политика и дека името ни е се што имаме бла,бла,бла...
Па се јавуваат луѓ со километарски листи на роднини кој сакаат да ги поздрават и т.н. Не ми е јасно како луѓе можат да ја гледаат емисиава... |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа емисија е пред се наменета за иселениците.
Во секој случај, ДЕБИЛНА Е! |
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Направена е со една цел. Да им ги собираат парите на иселениците од телефонски јавувања и порачки на песни. Глупости на квадрат.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mnogu najmnogu e tapa emisijata,tie sto se javuvaat namesto da se javat na covekot sto go pozdravuvaat da si napraat muabet oni vo emisija, a pa koga ke pocnat da placat lelel da zemes da gi ubies
|
|
faster then light :D
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е тоа целта. Телефоните не се мобилни туку фиксни на он нет. Иселениците си ја гледаат, а ние немораме. И тие треба негде да плачат . Демек плачат јавно за Македонија |
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е да има емисии за иселениците.
Меѓутоа тие емисии треба на најдобро светло да им ја прикажат татковината, а не со вакви комедии, да си ја резилиме. И што мора да оди домашните канали на МТВ? Нека оди само на сателитската. Си мислам што ли ќе помислат моите врсници (15-18 год) таму во дијаспората, кога ќе ги видат своите постари гледајки ја емисијава. Чекај малку , емисијава нели оди дење, кај нас. Па тогаш во државите кајшто има најмногу Македонци (Канада, САД, Австралија), емисијата оди ноќе. Па бидејќи МТВ е единствена ТВ во Мак што го почитува законот за објавување на старосната граница на емисиите секогаш пред да почне емисијата, уште и оваа да ја стави во 2 Категорија, таман ќе биде. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па можеби немаат можност да слушнат наши македноски песни.....па еднаш неделно нека оди сеа..........
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |