|
Акорди од песни за гитара |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
stivshot
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Септември.2008 во 17:19 |
Zdravo! Moze li da mi kaze nekoj kade na koj sajt da najdam akordi(podsvirnuvam gitara vo slobodno vreme) ili pak ako ima nekoj nesto da isprati.Fala odnapred........
Изменето од anastea - 04.Февруари.2009 во 01:00 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да пробаш овде, во следните теми:
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6510&PN=1 http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6512&PN=1 http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9424&PN=1 Имаш овде стари македонски забавни и народни песни, како и ноти за класична гитара... Повели... можеби ќе најдеш она што бараш... Поздрав... |
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чукни во дрво - Леб и Сол
G D C G G D C G G Amol C D G Х 2 реф: C G C G C G D D ----------------------------- Сите твои слики - Ареа (> - доле, < - горе) >>< ><> <<> <<>< Dmol B F C ------------------------------ Усни на усни - Тоше Amol F E Amol C C Dmol E Dmol E Dmol E Dmol E A E реф: A D A X 2 Fismol D E A X 2 ------------------------------- Сонце во твојте руси коси - Тоше Amol Amol F E Dmol E Amol Amol C C Dmol Dmol Amol F E E ---------------------||-------------------------- F A E реф: A' D' E A A X 2 D D A D A D A E E A |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете јас ќе побарам мала консултација,случајно некој да не има ноти/акорди за народната македонска песна Со маки сум се родила,малце ме бунат некои делови и се нервирам .
Молам ако некој музичар знае да ми одговори . |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оооо, свириш на гитара?
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да
|
|
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најс, јас пред месец-два почнав малку |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde da vidam so sakas moze i mozebi da sredime eve jas ne sum po rockot ama se potrodiv da napravam edna instrumentalka onaka samo so gitar4e,piano i bubljevi slusni i kazi so mislis{moze mnogu po jako da se sredi voa e onaka ko na sala:D}
http://rapidshare.com/files/192768573/Rock_Instrumental_Produced_By_PentakOstalec.mp3.html |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со што го направи ова,со тоа што го имаш линковано во твојата тема? Инаку интересно е само што повеќе ме потсеќа на некоја ориентална музика
|
|
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne Brat treba da znaes da sviris a jas po sluh go mavnav rock neam pojma bas
a za tipot Rap/Crunk/Hip Hip/Arabian Style sum ekspert. Fruty Loops 7 brat go koristat megju najdobrite producenti baraj na net kje vidis. Изменето од Pentakostalec - 02.Февруари.2009 во 13:44 |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам слушнато за неа,закон била.Јас користев Cubase на времето,препрофесионална беше за мене.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 02.Февруари.2009 во 18:48 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jaz znam da sviram
no na edna zica mi ide dobro sekogas se cudev so kje im se 6 Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 16:16 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зоро кази ми ти
како се свирит това C4sus, нешо ми мути памет |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |