![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18991900190119021903 2116> |
Автор | |||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
eve sega sakam da te legnam komandantice,ne vcera,sega oti mnogu pretash bez potreba
![]() ![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||
арно де, ја го прашвам командантот дали имам задача за денес никако да ми одговори
![]() ![]() |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
ej dejce to e tema be zlato,razbirash,tema zaebancija... kogo bi go legnale se vika....i ti seriozno odma go pomisli to deka ke te legnam.....ccccccccc...... |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
e da znaes kako izgleda, t (druze Tito) i Sofija Loren ke ja sutnese
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
остај тоа имињата него кажи команданте имам ли некаква задача за денес? |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ne da nekje nego ne moze .....
![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
vo red, stom ne sakas
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
командантица не се легнуе разбра ![]() |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
kako mi izgleda , doprva kje te snaodja
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
jas vo nishto ne te mesham dejce.. tuku kazi mi shto e toa shto me snashlo mene? Изменето од fiks - 28.Септември.2008 во 13:42 |
|||
|||
![]() |
|||
||
шо ти е на тебе ма? ја на Јованка ти личам, она цела со брчки била на пластична операција требала да иде, КОМАНДАНТИЦА сум јас слушна!
Изменето од Командантица - 28.Септември.2008 во 13:41 |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
||
ke ni dozvolish li da te vikame Jovanka, po prakticno e
jas , pravo da ti kazam edvaj uspevam da na napisam komandantica (mnogu treba da setam so prstite (teska ombinacija na bukvi)
posbeno krajot ... ntica
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
шо ме мешате бе мене ај кажвајте...
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18991900190119021903 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |