|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 213214215216217 2116> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema potereba na ovoj nick da mi dadesh blok za LP, nerma da ti prakam, eve vo sto sakas da ti se kolnam
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam 13 doma
od 31 rodenden pa navake
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolekcioner , a ?
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam edna molba do komandantica |
||
s.r. Dzaki |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izvini komandantice sho ke te prasham.... a sho me snajde mene? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шо ме мешате бе мене ај кажвајте...
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ni dozvolish li da te vikame Jovanka, po prakticno e
jas , pravo da ti kazam edvaj uspevam da na napisam komandantica (mnogu treba da setam so prstite (teska ombinacija na bukvi)
posbeno krajot ... ntica
|
||
s.r. Dzaki |
||
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шо ти е на тебе ма? ја на Јованка ти личам, она цела со брчки била на пластична операција требала да иде, КОМАНДАНТИЦА сум јас слушна!
Изменето од Командантица - 28.Септември.2008 во 13:41 |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas vo nishto ne te mesham dejce.. tuku kazi mi shto e toa shto me snashlo mene? Изменето од fiks - 28.Септември.2008 во 13:42 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako mi izgleda , doprva kje te snaodja
|
||
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
командантица не се легнуе разбра иди во тоа темата таму ќе видиш , па ќе ти текни! |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo red, stom ne sakas
|
||
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne da nekje nego ne moze .....
|
||
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
остај тоа имињата него кажи команданте имам ли некаква задача за денес? |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Внеси реплика | страница <1 213214215216217 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |