![]() |
|
Discovery Channel |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | |
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас мислам обете! ![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nema vekje ULTIMATE SURVIVOR
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Мора да го плаќаат многу добро, ама и сигурно мора да го сака тоа... не верувам дека јас би се пријавила, па колку и да ми плаќаат...
Ама емисијата е ТОП! ![]() IQ - велиш, нема? ![]() немав забележано, затоа што не гледам многу ТВ, ама кога гледам обавезно прво пуштам Discovery меѓу другото... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nema vekje, davaat "deadliest catch" vo toj termin sega
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
jas sakam da gledam Deadliest Catch
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
gledam i jas Deadliest Catch, ama bear grylls mi e mnoogu pointeresen |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
ovoj BER( pretposledniot ) ne e skroz normalen ! duri i supa so "fide" od svezi crvi od lesh od ovca, si napravi i si ja isrka .
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
How it's made - ептен убава емисија, кратко и јасно, за големи и за мали
![]() ![]() Изменето од Gabriela_S - 22.Април.2009 во 09:25 |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
И после ти ќе ми се декларираш овде како абнормален ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
mene mi e interesno toa ultimate survival
|
|
![]() |
|
![]() |
|
How it's made - кога сакам нешто да видам си ја пуштам на youtube
|
|
![]() |
|
ako ne e kanalov, ne znam sho ke se gleda
![]() Изменето од IQ - 27.Април.2009 во 16:13 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Од широката палета на Дискавери каналите најомилени ми се Discovery Civilisation и Discovery Science а емисии еден куп ми се допаѓаат. Само морам да нагласам тие со коли Top Gear i 5th Gear ме замараат иако Top Gear ги гледам понекогаш зашто знаат да бидат интересни и поради еден од моите најомилени тв презентери Richard Hammond-The Hamster
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |